Merhaba arkadaşlar. Sistemi yaklaşık 2-3 ay once toplamama rağmen ekran kartını yeni aldığım icin sizlerle yeni paylaşıyorum. RX 480'in uzun suredir gelmemesi uzerine RX 470 aldım. Backplate olmadığından MSI almayıp Sapphire aldım ve kesinlikle pişman olmadım aksine daha cok beğendim. @IIMeteHanII Hocam beni Sapphire almaya ikna ettiği icin teşekkur ederim. (Fotoğraftakilerden cok cok daha guzel) Ayrıca kasa seciminde ornek aldığım @asya Ay'a da cok teşekkur ediyorum. Birkac ufak sistem dışında ilk sistem toplama deneyimimdi ve cok zevkliydi. Toplama aşamasında o heyecanla fotoğraf cekemedim kusura bakmayın. Sisteme Corsair Sp120'ler ve ekran kartı icin sleeved kablo eklenecek.
Parcalar:
Intel Core i5 6500 MSI B150 Gaming M3 Sapphire Rx 470 Nitro+ 4GB Gskill RipjawsV 8 GB DDR4 Corsair H55 Samsung 750 Evo 120GB SSD WD Blue 1 TB Evga SuperNova Nex 750B Nzxt S340 Dell E2216H
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.