Urunu amazon.com uzerinden 50 dolar gibi bir fiyata aldım.
Oncelikle benim kulaklığımda oluşan sorunlar ve cozumlerinden bahsetmek istiyorum.
Daha ilk yılı doldurmadan mikrofon kontrolcusunun oradaki kabloda zedelenmeler oldu ve ses kısık gelmeye başladı. İcerisini actım. Sorunlu kısımdaki kabloları kesip, yerine lehimlemeye calıştım. Ancak 3CM'lik kart uzerinde 2CM'lik kısımda 5 tane kablo olunca, hepsi birbirine karıştı ve bende uğraşamayıp kontrolcuyu iptal ettim. Kabloları birbirine bağladım ve şu an sorunsuz Stero calışıyor.
İkinci sorun ise son zamanlarda oluşan kulak yastığının iceri cokmesi. Bu sorun icin amazondan 5 dolara bir cift kulak yastığı aldım. Gelince onu takıp deneyeceğim.
Şimdi ise kulaklığın artılarına ve eksilerine gecelim.
+Kulaklığın yanında uzunca bir uzatma kablosu geliyor.
+Duzleşen kulak padlerini değiştirebilirsiniz.
+Mikrofon ortam sesleri konusunda başarılı, yanınızda konuşan insanın sesi karşı taraftan kolaylıkla duyulmuyor.
+4 saatten fazla kulağınızı acıtmadan kullanabilirsiniz
+Kulaklık masada dururken %100 seste Technopat incelemesi izleyebilirsiniz.
+Mikrofon ve ses duzeyi kontrolcusu var.
+Ustundeki bant, ayara gerek kalmadan kafanıza oturuyor. Lastikler kaliteli. Bir senedir hicbir aşınma belirtisi yok.
+Eğimli yapı. Kulaklık, kulağınıza doğru eğimli bir şekilde geliyor.
+Mikrofon iceri girebiliyor ve esnek.
+Kulaklık mikrofon bağlantısı ayrı.
+Kulaklık kulağınızdayken dışarıdan insan konuşmalarını duymak zor ancak dışarıdan gecen cop arabasının sesini rahatlıkla duyabiliyorsunuz.
+Kutu icerisinden Steelseries cıkartması cıkıyor.
-Boyna takarak kullanmanız mumkun değil. Boynunuzu tamamen kaplıyor ve sadece mikrofonu kullanmak gibi bir şansınız olmuyor.
-1 sene sonunda kulak yastığı duzleşti
-Yapısı gereği sungeri olmadığı icin nefes alma sesiniz duyulabilir. Ancak arkadaşlarım bundan rahatsız olduğunda mikrofonu yanağıma doğru cekiyorum ve hic sıkıntı cıkartmıyor. CS:GO oynarken push-to-talk bile kullanmıyorum.
-Kablosu o kadar kaliteli değil. Benim kulaklığımın mikrofon kontrolcusu kısmındaki kabloda zedelenmeler sebebiyle seste bozulmalar oldu.
-Kutu icerisinden kulaklık-mikrofon birleştiricisi yok. Haricen satın almanız gerekli.
-Sıcak ortamda kulağınızda terleme yapabilir. Bir sure dinlendirmeniz gerekebilir.
Urunun CS:GO performansı cok iyi. Hala taz, Pasha gibi oyuncular tarafından kullanılıyor. Ayrıntılı bilgi icin: CS:GO Pro Setups - Config, Mouse, Monitor, Keyboard, Headset, Chair
Diyeceklerim bunlar, şimdi fotoğraflara gecelim.
Kutunun icerisinden bir adet cıkartma, kullanma kılavuzu ve uzatma kablosu cıkıyor.
Not: Bu fotoğraf benim değil. Kutusu atıldığı icin Googleden aldım.
Urunun kendisi.
İcerisinden 2 ceşit cıkartma cıkabiliyor. Bende cıkan buydu.
Diğer cıkartma ise bu.
Uzatma kablosu.
Urun hakkında sorularınız varsa sormaktan cekinmeyin.