Merhaba.
Aşağıdaki satırlarda başımdan gecen bir olayı paylaşmak istiyorum. Kullanıcıların ve kullanacak olanların bilgisine.

Konu: Turk Telekom muşteri hizmetlerine şikayet.

Merhaba.
Tarafıma kesilen 1.75 TL'lik faturadan kaynaklı hattım tek yonlu aramaya kapatıldı. Bayiide abonelik işlemi gercekleştirirken ve muşteri hizmetleri ile onceki goruşmelerimde faturalar e-fatura olarak maile gelsin şeklinde talepte bulunmuştum. Online işlemlere girdiğimde "E-faturanız bulunmaktadır ama e-posta adresiniz bulunmamaktadır." şeklinde mesaj cıkmakta. Online işlemler altında 'Bilgilerim' menusune baktığımda e-mail adresimi gormekteyim. 9333 aradığım zaman bir cevap vermekte, bir vermemekte. Sanırım hizmet kalitesi ile alakalı, cevap verdiği zaman 1 ve 2'yi sectiğimde e-fatura aboneliğim olduğunu belirtmekte. E-fatura aboneliğim olduğu 9333 tarafından belirtiliyor ise online işlemlerde e-mail tanımlı olmadığı ile ilgili mesaj neden gelmekte. Online işlemlerden e-fatura aboneliği secip mail adresimi yazdığım zaman, e-fatura aboneliğiniz zaten mevcut olduğundan abonelik işlemi yapamazsınız mesajı cıkarıyor. Bu da online işlemlerin hizmet kalitesi ile alakalı sanırım. 1.75 TL'lik faturama ait odeme işlemini yaptığım halde, 30 dakika gecmesine rağmen hala hattımın tek yonlu aramaya kısıtlandığını soyleyen bir operator mesajı ile karşılaşmaktayım. Bu da tahsilat işlemini gercekleştirdikten sonraki surecin ne kadar yavaş ilerlediği ile ilgili hizmet kalitesinden olsa gerek. Belki de en onemli kısmı bu, hattım tek yonlu aramalara kapatıldıktan sonra 444 1 444 olan Turk Telekom muşteri hizmetlerini aramama rağmen (Hattımın tek yonlu aramalara) kapalı olduğunu soyleyen bir operator mesajı duymaktayım. Sonuc:
Bir online web işlem yazılımı ve 9333 olarak tabir edilen servis birbirine senkronize olmadan bu kadar problemli calışabiliyor, sizleri tebrik ediyorum. Faturadan dolayı tek yonlu aramaya kapatıldığım halde muşteri hizmetleriniz olan 444 1 444 servisini de tek yonlu arayamıyor olmamı sağlamış olmanız gercekten gunumuz şartlarında başarılması imkansız ve siz başardığınız icin ikinci kez tebrik ediyorum. Elbette ki calışma kalitesi vb. konulara girmek istemiyorum. Herhalde zaman icerisinde duzelecektir. 2050 yılı gibi. Turk Telekom tarafında yaşadığım sorunlar ile ilgili paylaşımlarımı internet uzerinde sosyal medya ve diğer alanlarda gercekleştireceğimi belirtmek istiyorum.

İyi calışmalar.

Şikayet konusu boyle, muşterisi olmaktan vazgecmek bizler icin kolay kacış olur sanırım. Kendileri de bizi muşterileri olmaktan atamayacaklarına gore. Yaşanılan sorunları paylaşalım paylaştıralım.

Hizmet vereceklerse duzgun versinler vermeyeceklerse tepkilerini alsınlar.

Hem işini gucunu duzgun yapmıyorsun. Muşterin faturasını odedikten sonra dahi muşteri hizmetlerine ulaşamıyor. Yok oyle yağma hizmet verende karşısındaki muşteriyi eşek yerine koymayacak.