Eylulde Tup Bebek Yaptıracaklar
Tüp Bebek0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Eylulde Tup Bebek Yaptıracaklar
-
23-09-2022, 13:13:53Herkese mrb hanımlar. Bilen bilir. Aralık ve ocak ayında 2 kez aşılama yaptırdım. İkiside iğneli aşılamaydı. 2. aşılamam tuttu. 6+4te maalesef duşuk yaptım.(Rabbim kimseye yaşatmasın.) Duşukten sonra Mayıs ayında adetim 2 gun gecikti, test yaptım 2. silik cizgi. Kan verdim hcg 20 cıktı. Değerim katlanmadı, 1 hafta icinde kimyasal gebelik olarak sonlandı. 2 ay gecti uzerinden değerlendirdik 2 ayıda ama sonuc alamadık. Bende pcos var, eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunu vardı. Adetlerim kıştan beri duzenli sayılır. En azından 35 gunde 1 adet oluyorum. Ovulasyon testlerinden ve akıntımdan takip ettiğim kadarıyla yumurtlamamda oluyor. Doktorum duşukten sonra ofis histeroskopi yapalım demişti tup bebek oncesinde. 15 ağustosta histeroskopim yapıldı. İşlemi yapan doktor bi sorun olmadığını soyledi. Rahim filmimde temiz cıkmıştı. Operasyon sonrası tutunma ihtimali nedir sizce diye sordum doktoruma bi umut, tutar dedi kendinden cok emin bi şekilde. Ama tabiki ne olacağını Rabbim bilir. Ankaradayım. Gatada tedavi oluyorum. Tek korkum adetimin 30 ağustosa yada haftasonuna filan denk gelmesi. İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelir. Guzel haberler paylaşırız buradan.