Bu sabah kargodan aldığım, KZ S1D hakkında bir inceleme konusu acmak istedim.
Şu anda 13 saatlik bir kullanımım oldu, kulaklık cok iyi sese sahip ve şarkı dinleyen insanlar icin bicilmiş kaftan.
Mikrofonu ise coğu telefondan daha iyi, P Smart 2019 telefonumun mikrofonu ile neredeyse aynı kalitede.
Şarkılarda en dip sesleri dahi duyabiliyorsunuz, hayatımda ilk defa şarkı dinlerken bu kadar temiz bir ses duydum ve bildiğim butun şarkılar cok değişik geldi.
Kulaklık 3 saat kullanım sunuyor, kutusu ile 1 gunu rahatlıkla cıkarabilirsiniz, şu anda 2 kez şarj ettim. Yarım saatte kulaklık şarj oluyor, kutu ise 2 saatte şarj oluyor.
Kutunun ve kulaklığın malzeme kalitesi cok iyi, kutu plastik ancak hic hissetmiyorsunuz. O kaliteyi cok rahat hissediyorsunuz, kulaklıklar da aynı şekilde malzeme kalitesi olarak cok iyiler.
180 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklık diyebilirim. Kuzenimde Apple AirPods 1. Nesil var idi, onu bir sure kullanmıştım. Ancak tatmin edememişti. S1D ise butun isteklerimi tam olarak karşıladı. Ayrıca kulaklıklar dokunmatik yuzeye sahip, yani cift tıklama ile son aradığınız kişiyi arayabiliyorsunuz. 1 saniye basılı tuttuğunuz zaman şarkıyı durduruyor, kulaklarımı hic ağrıtmadı. Ancak ilk kulak tıkacı buyuk geldi, icinde kucuk tıkac var idi onu taktım.
Gorselleri buraya bırakıyorum, aldığım yer ise Teknostore. MNG Kargo ile, 1 gun icinde elime ulaştı.