Selam,
Bugun xioami Redmi Note 8 4/64 telefonunu inceleyece-
ğim. Ancak fotoğraf cekme imkanım corona virusu yuzunden pek olmadı. Onları da en yakın zamanda inceleyemeyi calışacağım. Telefonu 8 Mart'ta migros uzerinden 1700 TL gibi cok uygun bir fiyata aldım. Yani elden almaya gore ucuzdu. Ailem internetten almaya biraz karşı. Bu arada şu an Note 8 uzerinden yazıyorum ve cok memnunum.
kutu iceriği=
Kutunun icinden 10W şarj makinesi geliyor ve kablosu ile makine ayrı konulmuş. Tahmin edebileceğiniz gibi kutunun icerisinden telefon geliyor. Bir kutu ve icinden plastik kılıf ve belgeler geliyor. Telefon bu arada 6.3".
şarj=
Şarjı sandığımdan da guzel cıktı. 4000 mAh bir bataryası var ve 1, 5 saatlik dolmasından sonra tam 1 gun taşıdı beni.(Aralıklarla)24 saat icinde telefonu tam 8-9 saat kullandım. Ayrıca şarjını %20 altına duşurmuyorum. Bir konuda okumuştum bunu. Şarjı bana gore cok guzel.
kamera=
Kamerası iyi ancak tam test edemedim. Onde 4 kamera bulunuyor. Kamera 48 MP ve gece modu var. Ancak selfie modunda gece modu yok. Ben gcam kurmayı duşunuyorum cunku parlaklık bana biraz duşuk geldi. İnsanlar demişti zaten ama yine de iyi.
oyun=
4 GB RAM olmasına rağmen iyi FPS veriyor. 30 FPS olmasına rağmen PUBG Mobil'de ben GFX tool ile 60 FPS değerine cektim ve sıfır kasma var ancak biraz hızlı ısınıyor. Macın ortasında başlıyor ve ben mactan sonra beş dakika dinlendiriyorum. FPS duşmesi olmuyor ve kılıf taktığım icin hissetmiyorum. Telefonda Game Turbo var ve GFX toola bastığımda hep onun uzerinden giriyorum. FPS ve CPU kullanımı gosterebiliyor ama ben bulamadım o ayarı.
artılar=
F/P efsanesi.
Ele uygun.
Şarjı cok iyi.
Yuksek performanslı.
eksiler=
Xioami markasının telefonlarının kamera yazılımı biraz sıkıntılı. Gcam kurucağım.
Telefon ısınıyorbu arada foto koyacaktım ama fotoğraf koymayı bulamadım. Bu arada ilk incelememdi. Eksiklerim varsa ozur dilerim. İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Almak isteyen arkadaşlara kesin tavsiyemdir.
Xioami Redmi Note 8 incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Xioami Redmi Note 8 incelemesi