Dostlar langırta internet uzerindeki reklamlardan ulaştım. Kesin bizim mahalledeki bimde yoktur diğerek yola cıktım fakat 4-5 tane langırtı ust uste gorunce rahatladım. Rahatımı bozan şeylerden birisi langırt oldu. Benim aldığımızdaki oyunculardan birisi uretim hatalıydı yani alırken mutlaka dikkat edinki boş yere 10 dakikanız gitmesin. Urune gececek olursak mini bir boya sahip. Cetvelle enini ve boyunu hesaplamaya calıştım sonuclar ise şoyle 38x25 olarak cıktı. Kutu iceriği olarak langırt, kontrol ettiğimiz oyuncular, toplar ve kurulumu sağladığımız plastikler cıkıyor. Oyunu cok kasacak şekilde değil de arkadaşlarıyla/ailesiyle arada sırada zevkli vakit gecirmek isteyenler kesinlikle alabilir. Malzeme kalitesi eh işte diyelim fiyata yansımış zaten. Malzeme kalitesi ilk başta "buna nasıl alışabilirim" dedirtse de bir sure sonra alışıyorsunuz mouse gibi duşunun. Kurulumu biraz zor geldi acıkcası babama anca kurdurdum.
Hayatımda ilk defa inceleme yaptığım icin pek detay veremedim. Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım.
Şimdi puanlama yapacağım.(Bana gore.)
Oyunun eğlencesi 75/100.
Malzeme kalitesi 65/100.
Kurulum 60/100.
Fiyat 85/100.
Genel puan 80/100.
Urun şimdilik yanımda olmadığı icin resim koymadım fakat Google'de şu resime ulaştım.