Arkadaşlar merhaba, iki-uc saattir kullanmakta olduğum Cooler Master CM110 farenin kısa bir incelemesini yapmak istedim. Farenin orta kısmı kaucukumsu iken yan kısımları sert plastikten imal edilmiş, uzun kullanımda terletebiliyor ve cok iyi bir hissiyat vermiyor. Claw tutuş icin tasarlanan CM110 92 gram ağırlığa sahip. Fare sensor olarak 5 kademeli olarak 6000DPI`a cıkabilen Avago 3050 kullanıyor, rekabetci oyunlarda pek hoşuma gitmedi benim, gunluk işlerde ve hikayeli oyunlarda pek uzeceğini duşunmuyorum ancak bu fiyata kesinlikle yakışmıyor, en azından PMW3325 olmalıydı bence. Farenin sol kısmında ileri-geri tuşları bulunuyor ancak farenin makro-ayar yazılımı yok. CM110`un RGB aydınlatmasının hoş durduğunu da soylemeliyim. Ozetlemek gerekirse bu fiyata alınabilecek bir fare değil, benim gozumde değeri 60TL civarı, cunku o fiyatlardaki X-Rapier bile aynı sensoru kullanıyor ve yazılım sunuyor, ayrıca birkac ekstrası daha var (Onu da cok kullandım, daha oncesinde incelemesini yapmıştım.). Bu fiyatta da size tavsiyem Aorus M3 almanız, daha iyi bir sensor ve bazı ekstralar iceriyor. @
Cooler Master Turkiye