Kızlar bazılarımız sadece eşlerimizden kaynaklanan nedenlerle hamile kalamıyoruz. Onları cok seviyoruz. Onlar bu duruma cok uzuluyorlar. Bu başlığı acmakla onları yermek istemeyiz tabiki. Onları suclu gostermek değil amacımız. Onlar bizim bebeklerimiz.

Burada boyle bir başlık acmamızın sebebi ; sadece erkek infertilitesi sebebiyle hamile kalamayan arkadaşları bir başlık altında toplamak. Ve burada bir bilgi paylaşımı icinde bulunmak. Zaman zaman hareket sayı ve morfoloji yukseltmek ile ilgili başlıklar acılıyor ama burada daha bir derli toplu bulunacağı duşuncesindeyim. Burada değerlerimizi , tedavilerimizi , bildiklerimizi , uyguladıklarımızı ve duyduklarımızı birbirimizle paylaşalım. Listemizi oluşturalım. İcimizden cıkacak hamişlere hepberaber sevinelim. Aramızdan şampiyonlar cıkaralım :hooray: Umut ışığımız olsun. :dance: Eşlerimizi bu konuda hic kırmayalım bayanlar. İnanın onlar bu konuda cok hassas oluyorlar. :teselli: Sizlerinkiler de oyledir muhakkak. :1hug:

Mesela biz sebepsiz infertilite olarak biliyorduk. Yani oyle lanse edip 2 kez aşılama yapmışlardı. Ancak oğrendik ki morfoloji bozukluğu varmış. Alt sınır %4 ve bizim %2. Nasıl bozulduysa belki duzelir. Allahtan umit kesilmez. Şu an direkt tup bebeğe gecmeyi duşunmuyorum. Yani en azından biraz cabalamadan duşunmuyorum.

Aşağıdaki gibi ilistemizi hazırlarsak super olur. Hepinizi optum kızlar a.s. a.s.

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı ureme tekniği (daha onceki durumlar)---Uygulanan kurler,kullanılan ilaclar,Yontemler

nevrosky---29 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan deniyoruz(2 aşılama başarısız)---Kecib.kuru,E vit.,Cinko,Selenyum,Sigarayı yeni bıraktı.