Kırac - Benim Yolum

TMC FİLM MUZİK URETİM PAZ. A.Ş.

KIRAC ALBUM

Turk Rock Muziği’nin başarılı ismi Kırac’ın 5. solo albumu “Benim Yolum” 15 MAYIS ‘DA muzikseverlerle buluştu…

İlk baharın neşesi, coşkusu ve bereketi muzik marketlere yepyeni bir album getiriyor. Uc yıllık bir aradan sonra uzun suren bir repertuar ve studyo calışmalarının ardından, mayıs ayının ikinci haftasında muzikseverlerle buluşması beklenen “Benim Yolum” Kırac ruhunun, tarzının, yorumunun bir urunu.
“Benim Yolum” albumunde 5 şarkının soz ve muziği Kırac’a ait . Batı kokenli Rock Muziği ile Turk Halk Muziği’nin renklerini ustalıkla birleştiren Kırac’ın yolu bu albumle batı ile doğuyu birbirine bağlıyor. Albume adını veren “Benim Yolum” adlı parca yıllar once Kanada’da yaşayan dunyaca unlu İranlı şarkıcı Googoosh tarafından seslendirilmişti . Zaland Farid ‘in bestesi olan “Talagh” Kırac’ın yazdığı sozler ve yorumuyla doğunun buyusunu albume taşıyor. Yıllar oncesinden iki şarkı “Hayalimdeki Resim” ve “Ya Seninle Ya Sensiz” farklı duzenlemeleri ve Kırac yorumuyla yine bu albumde . Namık Nagdaliev, Barış Bolukbaşı, Cavidan Kaya, Tevfik Yalcın, Omer Faruk Guney’inde soz ve muzikleriyle katkıda bulundukları repertuarda yer alan ozel şarkılardan biri de Umit Yaşar Oğuzcan’ın şiirinin Kırac tarafından bestelenmesiyle ortaya cıkan “Yıkık”.
Albumun ilk klibi, sozleri Omer Faruk Guney bestesi Namık Nagdaliev’e ait “Sana Mecburum” adlı şarkıya Hakan Yonat yonetiminde 16 mm film formatında cekildi. Ozel efektlerin kullanıldığı klip albumun cıkışıyla eş zamanlı olarak tv kanallarında izlenebilecek.

KIRAC’IN BEKLENEN ALBUMU “BENİM YOLUM”
TUM MUZİK MARKETLERDE….

TMC Film Muzik Uretim ve Paz. A.Ş
Basın & Halkla İlişkiler