Yaklaşık 6 hafta once kullandığım ekipmanlarımı değiştirdim. Oncelikle incelemeye klavye ile başlamak istiyorum. Razer Blackwidow Ultimate 2016: + ları saymakla bitmez bir kere bu sesi duymanız kesinlikle gerekiyor. Yazı yazdıkca yazasınız geliyor. Gereksiz multimedya tuşları yok. - leri : 480 TL para verdiğiniz bi klavyede cok renkli aydınlatma istiyorsunuz, ama yeşil aydınlatmada gercekten yakışıyor. Dediğim gibi klavye biraz zevk işi, paranız varsa alabilirsiniz o kadar bir şey katmıyor. Yoksa 480 TL para vermenize gerek yok.
G502 mouse : Gercekten bu mousemdende baya memnunum. Dpi aralığı cok geniş. Ustunde 11 adet basılabilir tuş var. Program desteği olarak Logitech cok guzel bir program sunmuş. Mouseyi gorunce zaten premium bir urun olduğunu anlıyorsunuz, şekli , konforu. Şuana kadarki tek kotu yani cok uzun sure oyun oynayınca birazcık elim terledi. Mouse pad olarak Razer Goliathus medium control kullanıyorum. Guzel bir ikili.
Son olarak kulaklık : Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım, 8-10 saatlik kullanımlarda biraz kulağımı ağrıtıyor. 1-2 gun kullandıktan sonra alışıyorsunuz kulaklığa da. Genel olarak soylebileğim şey. Mouse ve mouse pad onemli, oynadığıdınız turlere gore kulaklıkta onemli tabiiki. Klavye paranız varsa alabilirsiniz size kattığı şey az. Ama paranız varsa kacırmayın derim.
Razer Blackwidow Ultimate 2016 + Logitech G502 + Logitech G230 incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Razer Blackwidow Ultimate 2016 + Logitech G502 + Logitech G230 incelemesi