Merhaba arkadaşlar bugun Logitech'in G633 kulaklığını inceleyeceğim urunu TeknoBiyotik adlı mağazadan 355 TL'ye satın aldım. Kutu iceriği standart şeyler olmakla beraber kılıf cıkmıyor bazı rakiplerinde mevcut. Ben kendim kulaklık ile gelen USB kablosunu bozduğum icin fotoğraflarda mevcut değil bembeyaz kablo ile geldiğini sanmayın.

Urunun + Olarak Gorduğum Yonleri

-Hem jack hem USB ile bağlanması (ses kartı kotu olanlar icin).
-RGB ışıklandırma.
-Hem Dolby hem THX Sertifikası.(Bilmeyenler icin THX Dolbyden daha iyi ses verir ve kulaklığın coğu rakibi Dolby kullanıyor.)
-7.1 Surround cevresel ses vermesi.
-Oldukca kaliteli gurultu engelleyici saklanabilir mikrofon.
-Başarılı bulduğum ses kalitesi.
-Macro tuşları ve uzerinde bulunan ses acıp kısmaya yarıyan butonlar cok kullanışlı.
-Gozluk kullananlar icin rahatsız etmiyor padleri.
-Padler cıkarılıp yıkanabiliyor.
-Yan panel cıkarılabiliyor ama ne işe yarıyacaksa artık koymuşlar.
-Ses acınca uyarı sesi mikrofonu kapatınca uyarı sesi vs ince ayrtınılar cok kullanışlı.
-Yazılım Turkce kullanımı basit.

Urunun - Olarak Gorduğum Yonleri

-Ağır uzun sure kullanımda bi 5 dakika cıkarıp dinlenmek istiyor insan fakat Razer'da olduğu gibi bi ağrı değil Kraken'den daha ergonomik olduğunu soyleyebilirim diğerleri icinse yorum yapamayacağım.
-Kutudan bir taşıma kılıfı cıksa cokta kıyak olurdu
-Tuzlu fiyat ama rakiplerine gore normal. Ben şahsen satış fiyatından yaklaşık 150 lira uyguna getirdiğim icin tercih ettim.
-Kulaklığın sapları metal olabilirdi fakat kalitesize benzemiyor.

NOT: Kulaklığın ışıkları arkada oyunda goz almıyor belirteyim dedim. Aklınıza takılan her soruyu cekinmeden sorun lutfen.

Diğer incelemelerime buradan ulaşabilirsiniz:
Logitech G502 Proteus Spectrum İnceleme

Logitech G633 Artemis Spectrum İnceleme

Logitech G710+ İnceleme