Oncelikle ilk incelemem olucak eksiklerimi belirtirseniz sevinirim. Klavyeden başlayım klavyede aydınlatma secenekleri oldukca fazla cok secenek sunuyor bize ayrıca klavyenin kablosu da baya kalın bir kablo hatta zor kıvırıyorum zaten bu klavyeyi alma amacım zaten 1 sene once klavyeyi gorup bunu alacağımı kafama sokmuştum bir kere. Klavyeden ben memnunum gameekstra dan aldım indirimi vardı şansıma 608 TL kargo dahil 1 gunden az bir sure icerisinde elime ulaştı.
Kulaklığı ise mediamarkt mağazasından aldım başka hicbir mağazada stok kalmamıştı ve acelem vardı ya alıcaktım ya da hic alamayacaktım o yuzden ben de mediamarkt'tan 600 TL'ye aldım. Kulaklığın konforunu cok nadir beğenen gormuştum fakat ben taktım ve şuan oldukca rahat. Kulaklığı alma amacım ise ben genellikle muzik dinliyorum oyle cok oyun oynamıyorum arkadaşımda kraken vardı denediğimde muzik kalitesi cok hoşuma gitti bassları guzel cıkartıyor gercekten kulaklığı dinlemediğinizde boynunuza doğru koyduğunuzda kulaklığın boyutundan dolayı rahat edemiyorsunuz yani kullanmadığınız zaman boynunuzda durmuyor anca başınız yukarıda olursa.
Soru sormak isteyen arkadaşlar sorsun eğer ceza almaz isem memnuniyetle cevaplarım sorularını fotoğrafını telefon acıldıktan sonra yukleyeceğim. İyi forumlar...