Once tabi ki hikaye ile başlıyorum:
Bir PC toplamaya karar verdim tabi ki uygun fiyatlı ve kaliteli bir PSU lazımdı ben de araştırdım ve fiyatı ucuz ve kaliteli bir marka olan Sharkoon SHP650 V2 650W olan modeli satın aldım tabi ki internetten araştırdım ve aldım deneyimlerimi anlatayım oncelikle incehesap.com uzerinden aldım (baktım stokta yok) kargo vs. sıkıntı cıkarmadı kasa ile beraber aldım kasa şu (ben PSU dahil olmayanını aldım şu an satılan PSU'lu versiyonu kasadan da memnunum gayet guzel onunda incelemesini yazacağım.)
Yurtici kargo ile kapıya kadar geldi sağlam kırık dokuk olmadan teslim aldım (fatura tarihi 28.02.2020 tam 37 gun olmuş) gayet memnunum birkac kere elektrik kesintisi oldu şuanlık bir sıkıntı yaşatmadı onun dışında sessiz calışıyor hic bir ses duyulmuyor cıkış birimi sayısı gayet yeterli ve 90 derece sata cıkışları var bu da guzel kablo deformasyonunu en aza indiriyor 24 pin bağlantısında bir kılıf var diğer kablolarda yok, eksik tarafı CPU besleme kablosu cok değil 2-3 cm daha fazla olsaymış daha rahat montaj yapılabilirmiş biraz zorladı montajda, paketlemesi guzeldi balonlu poşeti ile geliyor yolda zarar gorme ihtimali 0 a yakındır 80 plus white sertifikası var siteden doğruladım aha da buradan bakabilirsiniz.
Genel olarak bakarsak gidip gamepower, gametech gibi merdiven altı olsa iyi fason malları almaktansa bunu almak bence daha mantıklı gonul ister ki daha iyi markalar alınsın ama ulkemiz malum bence alınabilecek en iyi PSU, ben alırken 300 kusur falandı şuanda 360 ile en ucuz itopya.com da var bence alınabilecek bir urun kasa, mosue gibi ekipmanları da var onlarda baya şık guzel urunler şuraya ayrıntılı bilgilerin olduğu pdf bırakıyorum bakarsınız pdf
Kendinize cok dikkat edin #evdekalın
Saygılarımla...