Arkadaşlar selamlar,
5 yıldan fazladır foruma uyeyim ama hic aktif değildim. Gectiğimiz haftalarda bir indirime girmesi dolayısı ile internet uzerinden MSI marka Clutch GM11 model oyuncu faresini sipariş ettim bir afilli gorunuyordu gercekten uzerindeki RGB LED'ler cok estetik gorunuyordu genel tasarım itibariyle cok guzel gorunuyordu ve fiyat etiketine gore iyi ozelliklere sahip gibiydi.
Fareyi elime ilk aldığım anda cok hafif olduğunu fark ettim. Bu tabii kişiye gore değişir ancak palm grip yapan ben icin biraz garip bir his oluşturdu. Yanlarındaki gripler yumuşak bir dokuya sahip olsa da kaucuk vb gibi bir malzeme değil direkt sert plastik. Tekerleğin uzerinde kaymasını onleyecek bir lastik yapı var. Genel hatlarıyla cok bir beklentisi olmayan insanı tatmin eder. Skateleri gayet iyi kayıyor. SteelSeries QCK pad uzerinde başarılıydı.
Ancak bana sorarsanız malzeme kalitesi vasatın biraz ustu. Sağ tık ile sol tıkın sesleri birbirinden farklı algılanıyor bu da cok sinir bozucu bir durum. Ben aldım ama tavsiye eder miyim hic sanmıyorum yine de almak isteyenlere alma demem.
Macro yazılabildiğini zannederek almıştım ama macro yazılamıyor. Aydınlatması programlanabiliyor birkac farklı modu var ben nefes alan beyaz mod da kullanıyorum sıklığı da ayarlanabiliyor.
MSI Clutch GM11 Kullanıcı Deneyimi
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- MSI Clutch GM11 Kullanıcı Deneyimi