İyi yanları:
+ Urun kulağı hic ağrıtmıyor, benim gibi uzun sure PC kullanan birinin bile kulağını ağrıtmadı ama taktıktan 2 saat sonra kulağınızın terlediği oluyor.
+ Kulaklığı taktığım gibi arkadaşlarla PUBG'ye girdim mermi sesinde kulağım patlayacaktı yani oyunlarda sesi fullemenizi tavsiye etmem cok gurultulu oluyor. Kısaca ses kalitesi iyi, sesler iyi kasılabiliyor.
+ Mikrofonu beklediğim gibiydi zaten testlerini izlemiştim. YouTube'a video attığımdan mikrofon kalitesi benim icin cok onemliydi.( Onceki mikrofonlar cok cızırdıyordu).
+ Kulaklık dış dunyayla bağlantınızı neredeyse kesiyor. Kulağı iyi kapatıyor.
Eksileri:
- Mikrofon ilk geldiğinde arkadaşların dediğine gore biraz boğukmuş, mikrofonu hafif ıslak mendille sildim duzeldi. Ayrıca mikrofon kaydında alttan hafif ses geliyor ama cızırdama değil zaten cok sesli değil o yuzden pek onemsemedim.
- Kulaklığının ışıklarının renkleri değişmiyor. Ben ışık meraklısı değilim ama onemseyenler olabilir.
- Bu bir eksi mi bilmiyorum ama kulaklık yastık gibi yani pedleri rahat olsun mu artık neden bilmem biraz buyuk geldi bana.
Son Durum:
Urunu halen test ediyorum kayıt falanda aldım cızırdama olmadı cok şukur. "Işık mışıq" seven biri değilim o yuzden aynı fiyattaki 711 yerine bunu aldım. Benim alırken ki amacım mikrofonu iyi olsun ve rahat olsun, kulaklık bana bu 2 şeyi de verdi o yuzden gerisini cok takmıyorum.(Samsung Kulaklıktan ses kasan biriydim o yuzden bu işimi gordu
Şimdi diyebilirsiniz James "Eşek" almasaydın da başka bir şey alsaydın. Haklısınız ama 120TL'ye kulaklık baktığımdan Rampage'in hic olumlu yorumu olmayan boş beleş kulaklıklarından başka bir şey cıkmadı. Bende tum bu sebeplerden bu urunu aldım bakalım urun inşallah sıkıntı cıkartmaz. (Gecerim eski Samsung'a valla