Gittigidiyor aracılığı ile Mediamarkt'tan aldım.
Urun bu şekilde klasik bir karton kutuyla geldi.
Kartonun icinde bu şekildeydi. Burada memnun kalmadığım olay ise kutunun HDD icin bir tık geniş olmasıydı. Yani kargo esnasında icinde sağa sola sarsılmıştır.
Kutunun on yuzu...
Kutunun arka yuzu...
Ve kutunun iceriği bu şekilde. Oldukca basit bir kutu dizaynı olduğunu soyleyebilirim.
HDD ve kablosu...
Arka tarafı. Tipi oldukca hoşuma gitti, on tarafının parlak olması da guzel goruntu sunuyor ve parmak izi cok uğraşmadıkca bırakmıyor.
Takılıyken hoş bir yeşil ışık yanıyor. Ve aktif kullanım esnasında ışık yanıp sonuyor. (Normal her harddisk gibi)
Gelelim teknik boyutlara.
Oncelikle beni biraz şaşırtan kısım FAT32 dosya sistemi olmasıydı. Sonrasında NTFS'ye cevirirdim.
Boşta sıcaklık değerleri oldukca tatmin edici. Yukte ise ortalama 38-39 civarlarındaydı. Diğer 931,5 GB'lık HDD onceden almış olduğum Samsung M3 Portable disk. Sıcaklığının yuksek olması etrafını koruyucu malzeme ile sarmış olmam diye duşunuyorum. INTENSO bu konuda da beni memnun etti.
Beni en cok sevindiren kısım ise icindeki HDD'nin WDC WD10SPZX-22Z10T1 modeli olmasıydı. Western Digital gibi kendini bu konularda kanıtlamış bir markanın HDD'si kullanılmış.
Bahsi gecen harddisk. Bir kullanıcının SATA III bağlantısı ile aldığı hız değerleri aşağıdadır.
WD blue 1tb (WD10SPZX-22Z10T1): Read 128MB/s, Write 121MB/s, 4GB Transfer to drive 115 MB/s (Sata III connection) (firmware 04.01A04)
Kendim test yapamıyorum cunku USB 2.0 portu kullanıyorum.
Kopyalama yaparken de standart sapmanın minimum seviyede olması da tatmin edici ozelliklerden.
INTENSO'nun sitesi
index, follow (Intenso)® for everyday life! With its practical products, the company offers support in everyday life and helps to design modern life simple and safe
Urun linki

INTENSO 2.5'' USB 3.0 1TB Taşınabilir HDD Siyah Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor INTENSO 2.5'' USB 3.0 1TB Taşınabilir HDD Siyah en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! INTENSO 2.5'' USB 3.0 1TB Taşınabilir HDD Siyah incelemesi, yorumlar, ozellikleri, fiyat ve taksit secenekleri icin tıklayın!

Sonuc olarak;
Şu ana kadar ki etkenler gayet guzel lakin ilerleyen gunlerde ne olur bilmiyorum. Henuz bugun aldım sorun oldukca burayı hortlatırım.
Tavsiye eder miyim kısmına gelirsek neden olmasın. INTENSO bir Alman markası. 1998 yılında kurulmuş ve taşınabilir disk, harici disk, SSD, USB bellek, hafıza kartı, CD, MP3 calar, dijital fotoğraf cercevesi, powerbank ve kablosuz şarj cihazı gibi urunler uretir. Umuyorum bu amator incelemeyi beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı eksik etmeyin