HyperX Fury S Mouse Pad Razer Mouse Bungee V2 Onceki farem G102 idi. Logitech, Steelseries ve Corsair'ın duşuk ve orta seviye butceli fareleri beni kalite anlamında tatmin etmiyor. Ekipmanlarıma cok kaba davrandığımdan dolayı olsa gerek. Bu bağlamda ben de orta seviye denilebilecek bir mouse olan Pulsefire FPS Pro'yu almaya karar kıldım. Tutuş şeklim fingertip grip. Elimin boyutu ortalamanın ustunde ve mouse elime tam oturdu. Alışma surecini hızlandırmak icin bol bol CS gibi oyunlar oynadım. Alıştıktan sonra eksi fareme oranla FPS oyunlarında isabet oranının cok yukseldiğini (%35-%40 oranında yukseldi) ve eski fareme oranla cok daha az hataya kaydırdığını fark ettim. Malzeme kalitesi ise beklediğim gibi bu butcede bir mouse icin oldukca yuksek.
Olumlu yonleri;
Pixart 3389 sensor, maksimum 16000 DPI. Her ne kadar benim icin gereksiz olsa da scroll ve HyperX logosu RGB. Omron anahtarlar, 20 milyon tıklama omru. Orgu kablo. Abartılmamış, yeterli seviyede 3 adet makro tuşu. Sade tasarım. 3 adet profil atanabilen yerleşik bellek. Sırası gelmişken karşılaştığım sorunları da anlatmak istiyorum.
Karşılaştığım sorunlar ve olumsuz yonleri;
Mouse'u aldıktan 2 hafta sonra scroll rahatsız edici derecede gıcırtı yapmaya başladı. Bir sure sonra iyici azaldı ve şimdi neredeyse yok. Scroll'a bastırarak cok hızı cevirirsem hafif gıcırtı sesi geliyor. Garantiye gondermeye gerek duymadım. Bir ozellik mi, yoksa kusur mu bilmiyorum ama, mouse yaklaşık 15-20 dakika hareket etmez ise sensor kendini kapatıyor. Hareket ettirdiğinizde tepki verip acılması yarım saniye falan alıyor. HyperX NGenuity yazılımı coplukten ibaret. O kadar kullanışsız ki, mouse'a ozel profil kaydetmeyi bulmam saatlerimi aldı. Puanım: 4/5
Surprizbozan: Mouse