- SUNUCU MODELİ : mSP SSD - E3
- İŞLEMCİ : Intel Xeon E3 1245v2 3.4GHz
- RAM : 32 GB DDR3 Ram
- HDD : 2 x 120 GB SSD Disk (Raid 0/1)
- BAĞLANTI : 1Gbit/s Download / - 250 Mbit Upload
- TRAFİK : Limitsiz

Ben 330 (280 TL + KDV) Liraya aldım...

Yenilenme tarihi.. 16.07.2014 gecesi 23.49 a kadardır.

İstediğim fiyat aşadaki şartlarda almak isteyen olursa 350 tl.
Direk sunucuyu alıyım benim işime yaracak diyen varsa. 290 tl
Her gun fiyattan 12.5 tl duşulecektir alınmadı takdirde.

Tatile cıkacağım icin satıyorum.. en az 5 gun ne kadar sureceği belli değil,
Boşa gitmesini istemiyorum sunucununda.

Sunucu herkesin tercih ettiği bir şey değil genellikle daha cok seri calışmak ve bu işi prof. gorenler.. fakat gelelim olaya ben sunucuyu hem hemen satmak adına
hemde alan kişinin en iyi şekilde faydalanması adına

Camtasia da %60-70 lerde Dunya engeli ve eşleşen gecme gostereceğim..
30 dk kadar olan videolarda.. ( Cerceve icermez )

Youtube da varolan bir video kendisi attığında unleme duşen bir kişi benim gosterdiğim yolla biraz goruntuye bir şeyler ekleyerek 30 dk ya olanlarda %90 garanti ederek unleme duşmeyecektir.. Tabi bu goruntulerde ufak tefek değişikliklere sebep olacaktır..

Kolaylıkla adsenseye bağlayacaktır boylelikle kanalını Partnere muhtac kalmadan.

Kısacası kaliteli bir camtasia dersi vereceğim ve eminim 10 videonun 7 sinde garantili şekilde yoluna devam edecek.. bende her seferinde her videoda yuzde yuz başarıya ulaşmıyorum kendide deneyerek kendine gore bir yol bulur zaten..

Ben ek olarak bu dersleri vereceğim yeni olan birine de satmak istemiyorum acıkcası herhangi bir sorunun da dunya engeli gecemediğinde ya da unleme duştuğunde gelip hemen beni sorgulamasını istemem..

Ben bu işte yol katetmek istiyorum diyen buyursun alsın.

Zaten Sunucuya ek 50-60 tl lik bir miktarla bu bilgileri vereceğim ki başkası olsa bin liraları bile ister altın değerinde bir cok kişi icin