Merhaba arkadaşlar. Uzun olacak kusura bakmayın ama sonunu duayla bağlayacağım hikayemin merak etmeyin
Tup bebek adına ilk denememdi. Daha once 3-4 defa yumurta takipleri ve başarısız sonuclanan bir aşılama tecrubemiz oldu. Bende ciddi endometriozis mevcuttu bi de ek olarak eşimde de sperm sayı ve hareketlerde problemler vardı. He bu arada 2 bucuk yıllık evliyiz ve ilk gunden beri deli gibi bebeğimiz olsun istiyoduk ki halihazırda ben bir yenidoğan yoğun bakım hemşiresiydim ve surekli elimde bebekler oluyordu. Aklıma getirmemem mumkun değildi Yani.
Velhasıl 19 Aralık da 4aa 5.gun fasulyemizi yuvasına yerleştirdi doktor amcası.
Bu arada doktorumuz ilac sevmiyor cok benim gibi opu oncesi yumurta iğnelerini saymazsak şuan sadece folik asit ve duphaston tablet kullanıyorum. Her zaman nasıl yaşıyorsam bundan sonra da o şekilde yaşamamı soyledi hep. Ama her ne yapıyosan yorulunca dinlen dedi.
Velhasıl 8.gun yani dun şeytan durtmesiyle bi idrar testi caktım. Surprizzz cift cizgi oysa Pazartesi yapmam gerekiyordu ah bu merak
Bugun de Yani fasulyemle beraber gecirdiğimiz 9.gunde bhcg baktırdım sonucumuz “198” cıktı.
Şimdi ey guzel ablaları sizden dua istiyoruz. Devamı nasip olsun inşallah diye..
Hep derdim bir gun bende yazıcam buraya hamileyim diye. Hamileyimmmm aaa dostlar Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bu yazıyı her kim okuyosa Rabbim onu daha fazla aratmasın inşallah.. Umut olsun bu yazım size.. Dua ile hayırlı akşamlar..