Normalde inceleme yapan bir kullanıcı değilim. Bu yuzden hatamız olursa kusura bakmayın. Başlıkta bahsi gecen monitorun incelemesini ne kadar aradıysam da detaylı bir calışma goremedim. İncelemelerin coğu yazıdan ibaretti. Elimden geldiğince fotoğraflar ile anlatmaya calışacağım.
Samsung C27HG70 2K 144Hz 1ms monitor ile arasında kaldım ve bunu sipariş ettim. İnşallah hayırlı olur. Bunu sipariş ettim. İnşallah hayırlı olur. Akademisyenim genelde ofis calışması icin aldım ama Laptop ekranı 144Hz olunca 60 Hz'ye inemedim ve bunu aldım. Eğer 144 Hz kullanıyorsanız 60 Hz monitore duşmeyin cok fark ediyor.
Urunu Amazon'dan indirimli aldım (2568 ₺)
Monitorun ozellikleri:
27" 165Hz (DP kablo ile), 1ms ve duz ekran.
İlk bakışta dikkate carpan ozellikler ayaklar metal ve cok sağlam yerinden oynamıyor. Urunun kurulumu cok basit 2 vida ile ust kısım ve alt kısımda elle cevireceğiniz vida ile iş bitiyor. Ayrıca olu pixel ve ışık sızması testlerinden başarı ile gecti.
NVIDIA RTX 2060 ekran kartı ( Dell G7 7590) ile FreeSync aktif hale geldi.
Foto 1-2: Kutu acılışı
foto 3: Kutu iceriği (not: HDMI kablo yok alacaklar icin soyluyorum dikkat!)
Foto 4-5: Monitor gorunumleri
Foto 6-7: Monitore onden bakıldığında sağ ve sola 75 derece donebiliyor
Foto 8: Monitor yatay ve pivot (dikey gorunumu) pivot moduna her iki taraftan da alabiliyoruz.
Foto 9: 2K 165 HZ paugge marka mini Display Port to Display Port kablo ile.
Foto 10-11-12-13: Monitore bağlantı noktaları ve diğer ozellikleri
- 2 adet HDMI 2.0b, 1 adet Type-C (goruntu alternatif modu), Ses cıkışı, 2 adet USB 2.0 ve 1 adet Display Port 1.2a surumu mevcut.
Foto 14-15: 15.6" laptop ile 27" monitor boyutları yan yana geldiğinde oluşan boyut farklılığı.
Foto 16: Son olarak pivot modu acık ekran (uzaklaşınca ozellikle PDF okurken 2-3 sayfa sığıyor)
Dosya Ekleri