Daha once hic inceleme yapmamış biri olarak sizlere elimden geldiğince kulaklığı anlatmaya calışacağım Cooler Master MH670 modeli bildiğiniz gibi ulkemizde yeni satışa cıktı satıcıya gore 850-1200 arası fiyatları değişmektedir.

Kutu iceriği

1- MH670 model kulaklığımız
2- 3.5 mm jack kablomuz
3- Kulaklığı şarj etmemiz icin Micro USB kabo
4- Telefona bağlamak icin ucu Type-C olan donuşturucu
5- Wireless alıcı
6- Taşıma cantası

Herhangi bir yedek kulak pedi cıkmıyor urunun kendi kulak pedi olduğu icin yanında bir kumaş ped beklerdik ama Cooler Master bunu yapmamış.

İnceleme konusunda acemi olduğum icin lafı cok uzatmayacağım

Rahatlık ve Performans

Oncelikle rahatlık kısmına değinmek istiyorum daha once Snopy SN-RW1 ve Corsair Void Pro Wireless kulaklıklarını kullandım bu iki kulaklığa gore kıyaslama yapınca cok rahat bir kulaklık ozellikle deri pedleri yumuşcık bayağı hoşuma gitti . Kafamı cok iyi kavrıyor kayma duşme gibi sorun olmuyor. Fakat kafa kısmındaki derinin yumuşaklığı o kadar hoşuma gitmedi kafaya cok baskı uyguluyor gibi ya da ben 4 sene boyunca aynı kulaklığı kullandığım icin alışma surecindeyim.

Performans kısmı ise 3 saat boyunca CS:GO oynadım cok hoşuma gitti adamların ayak seslerini net bir şekilde duyuyordum yakın uzak yerini anlayabiliyordum
Oyun performansı gayet guzel kulaklığın benim hoşuma gitti

4 Saattir YouTube ve Twitch takılıp Muzik dinliyorum net guzel bir sesi var. MasterPlus uygulaması uzerinden kendinize gore ekolayzer ayarlarını yapabilirsiniz.
Basslar oyle gumbur gumbur değil ama gayet yeterli tatmin edici.

Gelelim mikrofon performansına oyun oynarken arkadaşlarıma danıştım mikrofon hakkında eskisi mi (Snopy SN-RW1) yoksa bu mu daha iyi diye bu kulaklığın
Mikrofonunu daha cok beğendiler sesim net ve guzel gidiyormuş eski kulaklığımda daha cocukca sesim cıkarken bunda daha olgun geliyormuş oyle soylediler
Kendim test yaptığımda da beğendim mikrofonu

Genel olarak ben kulaklığı beğendiğim icin sadece eksilerinden bashetmek istiyorum

1- Kutu iceriğinden yedek ped cıkmıyor.
2- Pedler deri olduğu icin yazın terleme yapabilir.
3- Kafa kısmındaki derinin yumuşaklığı hoşuma gitmedi sert geldi.
4- Kulaklık jack kablosu ile bağlıyken MasterPlus programı kulaklığı gormuyor.
5- USB kablosu sadece şarj icin ben USB kablosu ile de kullanılmasını isterdim.
6- MasterPulse programında kulaklığın şarj yuzdesi yazmıyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar dediğim gibi ilk incelemem biraz acemice oldu sizlerden bunun icin ozur dilerim.
MH670 modeli hakkında sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya calışacağım
@Cooler Master Turkiye
@Thelordof