Selamlar. Daha once razer'ın hammerhead pro urununu incelemiş, bir sure kullanıp satmıştım. Yeni versiyonunu denemek icin satın aldım. İlk deneyimlerimi aktarmak istiyorum. İlk pro ile v2 yi kıyaslıyarak anlatacağım.

Acıkcası v1'deki gibi bir etki yaratmadı bende. Vaov olmadım. Hatta iphone kulaklığımın verdiği şeyden pek fazlasını alamadığımı hissettim. Ustune birde yuksek seslerde (muziklerde) başarısızlığı da bonusu.

Neyse gecelim ilk izlenimime;

Paket;
Paket her zamanki gibi razer kalitesiyle hazırlanmış ona bir sozum yok. Paket neredeyse v1 ile aynı. Bir değişiklik yok.

Kulaklık malzeme kalitesi ve dış gorunuş;

İlk versiyonda ucaklarda kullanılan metaller kullanılmışken v2 de tamamen plastik kullanmayı tercih etmişler. Buda kalitesizlik hissi yaratıyor. Yatay kablo bence guzel olmuş. Jack da L şeklinde yapılmış bence buda guzel. V1 deki kurşun tasarımı bu sefer parlak bir razer simgesinin olduğu bir tasarımla değiştirilmiş. Dış gorunuş v1 kadar guzel değil bence onuda soyleyim

Ayrıca o kulağımıza taktığımız yerdeki tırtıklı kısmı oyle abartıp buyutmuşler ki kulağı gercekten kesiyor ve can acıtıyor.

Muziklerde ses kalitesi;

Tabi ki muzik icin olmadığı icin suclayamam ama v1 de ki o kaliteden eser yok kesinlikle. Yuksek seslerde resmen şarkının icine ediyor. İphone kulaklığı cok daha iyi. Bas falanda veremiyor.

Oyunlarda ses kalitesi;

Oyunlarda ki ses kalitesi gayet guzel. O konuda bir sıkıntım yok. Silah sesleri ateş attığınızdaki o hisler falan guzel.

Mikrofon;

5 para etmez. Surekli tıkırdıyor. Biriyle telefonda asla konuşamıyorsunuz. Azıcık bir surtunmede inanılmaz ses aktarıyor. Bunu oyunlarada denedim herkes ne takırdıyorsun ya yeter diye bağırdı. Razer bence şaka falan yapıyor bu mikrofonla.

Genel;

Bedava verseler kenarda dursun diye alırım, ara sıra kullanır sinir edince atarım bir kenara. Fakat para vermiş olmak zorla kullandırtıyor

ASLA TAVSİYE ETMİYORUM.

İncelemeyi daha sonra tekrar toparlayacağım.