Bu kulaklıkla ilgili Technopat'ta hic inceleme yoktu. Ben de inceleme yapmaya karar verdim.
Kulaklığı Eksen Bilgisayar'dan yaklaşık 280 lira kadar bir fiyata satın aldım. Gerci bu kulaklığı yanlışlıkla satın aldım Normalde bunun cok daha ucuz versiyonu olan ds501'i satın alacaktım. Fiyatına dikkat etmedim ve komple bir sistem satın aldığım icin arada kaynadı. İlk başta şuphelerim vardı ama kulaklığı kullanınca parasını hak ettiğini duşundum şahsen
Kulaklık kutunun icinde plastik bir şeye sabitlenmiş oyle cıkıyor. Yanında yazılım cd'si birde kullanıcı klavuzu var. Kutu iceriğinde başka bir şey yok.
Kulaklık 7.1 sisteme sahip ses kalitesi muzik dinlerken gayet iyi oyunda daha deneme fırsatım olmadı. Kulaklığın ozellikle bassı mukemmel. Cok temiz bir bass'a sahip. Kablosunda bulunan ses acma kapama zımbırtısından mikrofonu acıp kapayabilir bir de titreşimli bass ozelliğini acıp kapayabilirsiniz.
Bu titreşim olayı gercekten cok başarılı. Herhangi bir şekilde bass ları sağlam olan bir muzik vs. dinlediğinizde aynı playstation kolunun ateş ederken ya da toprak yolda araba kullanırken titrediği gibi kulaklık da bass larla birlikte titriyor ve cok guzel deneyim sağlıyor.
Rahatlık olarak bence cok rahat bir kulaklık yumuşak sungerden kafa bandı kafanızı sarıyor ve kesinlikle sıkmıyor. Aynı şekilde kulaklıkları benim gibi buyuk kulaklı biri icin bile cok rahat ve uzun sureli kullanım icin ideal.
Orgulu bir kabloya sahip sağlamlık ve kalite hissini veriyor.
Kulaklıkların her iki yanında msi nin ejderya logoları var ve aydınlatlamalı. Yani kullanırken o ejderyalar kırmızı yanıyor Bir de mikrofon ucunda da bir aydınlatma mevcut.
Yalnız şunu belirtmeliyim ben daha once herhangi bir markanın 7.1 gaming headsetini kullanmadım karşılaştırma yapamam.
Bu arada 2 metre kabloya sahip.
Artıları:
Ses kalitesi ve ozellikle bass ları cok iyi. Gercekten kullanımı aşırı rahat. Mikrofon kalitesi iyi. (Discord da test ettim.) Malzemeleri kaliteli ve sağlam duruyor. Eksileri:
Daha iyi kutu tasarımı olabilirmiş. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.