Merhaba arkadaşlar, bizim evimizde Cok meşhur bir firmanın 16Mbps'e kadar 50GB AKK internet paketi vardı, bu paket telefon dahil 62,50₺ gibi fiyatı vardı. 1 Haftada kota doluyordu ve vaad edilen hız berilmiyordu, gunde defalarca muşteri hizmetlerini arıyordum hız 11mbps'lere cıkıyordu ve daha sonra yine 9'lara duşuyordu, daha sonra canıma tak etti iptal ettirmek istedim ve taahhutum olduğunu soylediler bedelini sordum 30-40 lira civarıydı ama iptal ettirmedim, bizimkilere siz bunu kullanın ben kendime yeni internet alacağım dedim sen nilirsin dediler, internette araştırdım biraz kafama yatan bir firma bulamadım, ertesi gun arkadaşla bu konuyu konuşurken Fixnet firmaaından bahsetti bana, ben kullanıyorum cok iyi, taahhut yok dedi, anlattı biraz benimde kafama yattı. Daha sonra muşteri hizmetlerini aradım bilgi aldım, bana dedikleri harfiyen doğruydu yani adamlar abone cekme peşinde değil, herşeyden onemlisi taahhut yok istediğin zaman, kafana yatmazsa iptal et. Bu firmadan hizmet almak icin evde turk telekom'un telefon hatı bulunması gerekiyor, eğer telefon numaranızın başı 3 ile başlıyorsa Turk telekomdur, eğer 5 ile başkıyorsa TTnet'in telefon numarasıdır. Neyse bizim evdeki turk telekom değildi ben yeni telefon hattı cektirdim eve, daha sınra başvurdum Fixnet firmasına gerekli evrakları istediler, kargo ile yolladım internetim hemen acıldı ve muşteri hizmetleri cok ilgiliydi gercekten, şuan itibarı ile 2 ay oldu ve ne bir kesilme, kopma, hız duşmesi vs... hicbir sorunla karşılaşmadım. Pek fazla girmiyorum internete ama boş zamanım olunca başından kalkmıyorum buna rağmen gecen ay sonlarına doğru kotama baktım sadece 10GB dolmuş bu gercekten mukemmel birşey, Odeme yontemleri belirli bankalarla anlaşmalı bu firma yani internet sitesi uzerinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak odeme yapabilirsiniz faturalarınızı. İlk ay bağlantı ucreti olarak ek 29,50₺ fazla gelecek, ama diğer aylar, paketin fiyatı ne ise o tutar gelir. Fixnet paket fiyatları,

Hız testi (Hala ilk gunki gibi)

Down : 34.1 Up : 1.98 Ping : 9ms

Şoyle guzel bir tarafı daha var; mesela bu paket size fazla geldi diyelim, paketinizi duşurebilirsiniz veya yukseltebilirsiniz. Sorular olursa cevaplarım.