Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıran varmı
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıran varmı
-
23-09-2022, 12:50:20Oncelikle hepinizr merhaba ben sirf benim gibi surec yaşayanlar varmi diye merak edip uye oldum ve buraya yasadiklarimi anlatmak istedim. 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz esimde ve bende hic bir sağlık skntisi yok sadece bende cok az bi prolaktin yuksekliği vardi ancak o da su anda normal duzeylere indi. Agustos ayinda femara kullandim ve catlatma ignesi oldum ancak sonuc olumsuz oldu. Eylul ayinda hsg cektirdim ve her iki tupumde acık sonuclarim gayet normal cikti ve doktorum psikolojik olarak cok etkilendigm icin cocuğum olmadigini ve dusunmemeye calisip 3 ay dogal yolla gebelik olmasini bekleyelim dedi. Dediği gibi yaptim ve bekledim acıkcası cokta umutluydum ancak sonuc yine husran bu ayda regl olunca tekrar doktora gittim ve femara kullanip otrivelle catlatma ignesi ile 14 aralıkta asılama yaptırdım. Normal regl donemim yarin ve ben cok korkuyorum icimde tuhaf hisler var ne olacak bilmiyorum bu ay baska aşılama yaptiranlar varmi acaba sizler neler hissediyosunuz merak ediyorum