Aynısı olmasa da tasarım olarak cok benzer bir urunu AliExpress'te neredeyse yarı fiyata bulabildim ancak acelem olduğu icin Turkiye'den almak zorunda kaldım.
Surprizbozan: AliExpress Urunu
Normalde bu tip Cin'den gelme markaları tavsiye etmem. Aynıları zaten biraz araştırma ile AliExpress gibi sitelerde cok daha uygun fiyata bulunuyor.
Surprizbozan: AliExpress VS Turkiye
Ancak hem aciliyeti olduğu hem de fiyatı nispeten uygun olduğu icin Turkiye'den aldım.
Kalite olarak zaten bakmaya gerek yok. Bu tip urunlerin hicbirinde gercek anlamda bir kalite bulamazsınız. Sadece goze hitap ediyor. Mesela urun elime geldiği an keycaplerin koşelerindeki acıklıklar gozume takıldı.
Surprizbozan: Keycap
Urunde Content marka ne olduğu belli olmayan bir switch markası kullanılmış. Hissiyat olarak kotu olmasa da 50 milyon basış omrunun ne kadarını verebileceği tartışılır.
Ha bir de yazılımı var ama makro ve bir iki renk ayarı dışında pek de bir esprisi yok acıkcası.
Surprizbozan: Yazılım
Lafımı cok uzatmayayım. Diyeceğim o ki bu tip urunlere kanıp paranızı boşa sarf etmeyin. Biraz daha sabredip kaliteli urunler satın alın. Orneğin ben cok uzun sure kullanmayacağım icin gecici olarak aldım. Birkac ay icinde yeni ve daha iyi bir modele gececeğim. Şu anlık işimi gormesi yeterli benim icin ancak ciddi ciddi kullanmak icin almayı planlayanlar varsa bu tip markalardan uzak durmasını tavsiye ederim. Zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkur ederim. İyi gunler