1: İlk urunum Gamepower klavye ve kırmızı Switch'i (satıcı aynı değildir)
Urunu ilk 19.12.2019'da aldım Trendyol'dan. Elime aldım sesleri ışıkları modları tuşların hepsi calışıyor. Bilek desteğide gayet rahatlık katmış diyebilirim. Bilek desteği cıkıyor bu arada. Akşamına fark ettim ki ışıklar sırayla calışmıyor dedim herhalde bozuk. Sonradan hafif bir vurdum duzeldi ve bir daha da olmadı
2: İlk urunum Rampage mouse (satıcı aynı değildir)
Urunu hatırlamıyorum ama onu da alalı 5 ay olmuştu urunu hala da kullanıyorum ama yeni Rampage mousea gectim. Urunu uzundur kullanıyorum urun guzel aldığımda elime buyuk gelmesi ve terletmesi dışında bir sorunu yoktu.Hepimiz icin en onemlisi oyunda ani takılmalardı. Hayır oyunda ani donmelerde takılmıyordu ve oyun keyfinizi 2'ye katlıyordu diyebilirim. Yazılımı olmaması kotu ve ışıkları da idare eder şekilde nefes alma modunda farklı renklerle değişiyordu sadece bu. Urunu oyunda kullanırken bir kola dolusu bardak duşurdum ustune. Korktum acaba bozuldu mu vb. diye. Ustunu cıkardım fon makinesi tuttum 2 3 dakika ve geri kapattım yanlışlıkla altına hafif erittim
3: Sonraki urunum Rampage mouse (satıcı aynı değildir)
Urunu alalı 1 hafta oldu hicbir sıkıntı yaşamadım. Mouse de 6 farklı mod var ve yazılımı ile her şeyi yapabiliyorsunuz (macro DPI HZ vb). Sensorunde sıkıntı yaşamadım 6400DPI ile gelmesi de gayet guzel bir mouse. Renkleri gayet bu fiyata hoş daha iyisini bulamazsınız bundan eminim. Cok fazla da terletmiyor odam 35 dereceleri gormesine rağmen. Uzun zaman sonra bu yorumumu tekrar duzenleyeceğim. Almak isterseniz evet alın derim bu Mouse'yi.
Arkadaşlar benden bu kadar biraz boş yaptım sanırım bilmiyorum o yuzden kusuruma bakmayın. Bu 3 urunden de memnunum. İyi ki de almışım diyorum. Yorumlarınız icin şimdiden teşekkurlerimi sunar hepinizin yorumlarına saygı duyarım