20 Nisan 2020 pazartesi saat: 08:33'te Hepsiburada'dan 798, 99 TL'ye siyah renk Xiaomi amazfit GTS akıllı saat aldım.
22 Nisan 2020 carşamba saat: 17:33'te kargoyu teslim aldım.
2 Bucuk haftadır saati tum ozellikleriyle kullanıyorum.
Kullanıcı yorumlarını buraya yazmak istedim cunku Gittigidiyor attığım yorumu onaylamadı. "Yorumunuz, yayınlama kriterlerine uygun olmadığı icin yayına alınmamıştır." Diye bir uyarı cıktı. Acıklamasında bu yazıyor;
"yayımlanmama kriterleri: hakaret, argo veya alaycı tavır iceren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, kısıtlı sayıda icerik olup yeterli bilgi icermeyen yorumlar onaylanamamaktadır."
Siteye attığım yorumu aynen aşağıya bırakıyorum;
"Almayı duşunen arkadaşlar bu cihazın Mi Band 4'ten farkı sadece ekran ve batarya boyutu. Onun haricinde ozellik olarak hicbir farkı yok. Mi Band 4 180 TL - amazfit GTS 800 TL. Fiyat farkı rahatsız edici. Normalde bu cihazlar pahalı değil mesela amazfit GTS 115 dolar ama ulkemizde dolar 7 lira olunca cok ucuk fiyatlara boyle basit cihazları ancak alabiliyorsunuz. Boyut olarak Apple Watch mini diyebilirim, kucuk ve şık duruyor. Cihazla olculen 3 şey var; adım sayma, nabız olcumu ve uyku takibi. Kan oksijen doygunluğu takip ozelliği ve stres takibi olmuş olsa benim işimi gorurdu. Ama bu olcumlerinde olması icin en uygun Huawei Watch GT2 almalısınız.(1300TL) pazartesi sabah 9 satın aldım, carşamba akşamı teslim aldım, sokağa cıkma yasağı başlamadan gelmesi sevindirdi. Evde 10 bin adım atmaya geldi sıra Mi Band 5I bekliyordum ekranı biraz buyuk olursa alayım diye, GTS'in tasarımı hoşuma gitti, fiyat yuksek olmasına rağmen beklentiyi karşılar diye aldım. Xiaomi amazfit band GTS'e benden 3 yıldız."

Arkadaşlar buna ek olarak batarya omru epeyde az kullanımda 46 gun diyor bu kesinlikle yalan. Yoğun kullanımda 25 saat diyor bu doğru. Sadece yuruyuş yapan biri olduğum icin otomatik nabız algılama ve uyku yardımcısı acık, ekran kapalıyken sadece saat gorunumu acık 3 gun gidiyor. Sadece gece uykusunu kaydediyor. Gunduz uyursanız uyku takibi kısmında 0 saat bugun hic uyumadınız yazıyor. Saat cok hafif kolda yokmuş gibi hissediyorsunuz. Silikon kayışın dokusu yumuşak rahatsız etmiyor ama cok dayanıksız hemen soyuldu fotoları atıyorum. Sonuc olarak amazfit GTS en fazla 300 lira edecek bir cihaz. Gercek bir akıllı saat deneyimi yaşamak isteyen Huawei Watch GT2 veya Honor magic Watch almalı. İkisi de aynı urun zaten Honor daha ucuz. Huawei'de uyku takibi daha profesyonel olculuyor artı olarak stres takibi ve oksijen oranı goruntuleme var ve arayuzu cok daha profesyonel gorunuyor. Xiaomi'nin arayuzunu de pek sevemedim.
duzeltme hepsiburada olacak.

Dosya Ekleri IMG_20200423_064037.jpg 255,4 KB · Goruntuleme: 70

IMG_20200509_175826.jpg 505,1 KB · Goruntuleme: 46

IMG_20200509_175913.jpg 378,7 KB · Goruntuleme: 48