Urunle ilgili internette ne yazık ki satın alacaklara fikir verecek yeterli kullanıcı yorumu mevcut değil. Cok kısa suredir kullanıyorum ama hicbir sorun yaşamadım. Duşunenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Kablosuz performansı cok iyi, kullandığım surede hic sorun yaşatmadı, eski Tp-link modemimde kopmalar yaşarken bunda benzer sorunlarla karşılaşmadım. Anten gucu ise orta-ust seviyeye konumlandırılabilir. 2 oda 3 duvar mesafede full cekiyor ve hızdan zerre kayıp vermiyor. Yalnız her cihazda olduğu gibi işin icine kolon falan girince sinyal pat diye gidiyor ve hız yerlerde surunyor ki bu da normal; menzil artırıcılar ile bu sorun ortadan kalkıyor. Ancak kararlı bir kablosuz performansı var, Yine eski Tp-Link modemim evin en uc noktasında full cekiyor gibi gorunmesine rağmen hız 0.00 idi.
Modem arayuzu cok kullanışlı ve basit. Arayuze girmeme gibi sorunlarda yaşanmıyor.
Kullanan başka arkadaşlar da yorumlarını bırakırlarsa alacaklara rehber olur.
Urun sayfası: ZyXEL Turkiye
Gorseller
Sistem Ozellikleri
Donanım Ozellikleri
ADSL portu: 1 x RJ-11 Guc girişi (12 V DC 1 A) Guc anahtarı butonu Sıfırlama butonu WPS ve WLAN acma/kapama donanım butonu (birlikte) 2 x 5 dBi anten (urun sayfasında 3.5 dBi yazsa da kutu uzerinde 5 dBi ibaresi var) LED ekranlar – Guc - WLAN/WPS - DSL - internet
WLAN
IEEE 802.11n uygunluğu, 11b/g ile geri uyumluluk Frekans işletimi: 2.4 GHz 64 /128 bit WEP veri şifreleme WPA/WPA2 (Wi-Fi Korumalı Erişim) guvenliği IEEE 802.1x, harici radius sunucu desteği: EAP-MD5, TLS, TTLS Kablosuz zamanlayıcı Wi-Fi Coklu Ortam (WMM) Wi-Fi Korumalı Ayarı (WPS) Guvenlik
Coklu VPN (IPSec, PPTP) gecişi Paket filtreleme URL anahtar sozcuk engelleme Yonetim
Gomulu İnternet konfigurasyonu TR-069 HTTPS desteği Gunlukler ve istatistikler MIB II ’li SNMP v1 ve v2 Uzaktan yonetim kontrolu: Telnet, FTP, Web, SNMP ve DNS Telnet/konsol uzerinden CLI komutu
Dosya Ekleri