Ozellikler;
İşlemci: Dort Cekirdekli ARM Cortex A7, 1.2 Ghz Ram: 512 MB Dahili Bellek: 4 GB eMMC Flash hafıza İşletim Sistemi: Android Wear işletim sistemi Ekran: 1.6 inc, 320×320 piksel, Transflective Ekran Sensorler: Ortam ışığı sensorleri, Hız olcer, Pusula, Cayroskop, GPS Bluetooth: Var – V4.0 Pil: Li-polymer 420mA Batarya Suya Dayanıklılık: IP68 Ebatlar: 36 mm x 10 mm x 51 mm Ağırlık: 45 g Renkler: Siyah, Sarı, Celik
İncelleme;
Tasarım olarak cok guzel tasarlanmış, kayış ile saat tamamen ayrılabiliyor ve farklı kayışlarda kullanılabilir. Cihaz andoid 4.3 uzeri cihazlara kullanılabilir ve Google android wear ile gelen işletim sistemi var saat cok kullanışlı ses komutu ile arama yapılabilir mesajlar gonderilebilir. Telefon cebinde iken saat ile tum işer yapılabilir, muzik değiştirebilir, facebook bildirimleri gorup yorum yapılabilir, whatsApp mesajları gorup ses komutu ile cevap verilebilir, arayan kişiyi gorup cevap veya red edilebilir. Yani tamamen saat ile kısa işlemleri yapılabilir kullanışı cidden kolay, 2 gundur kullanıyorum kayış slikon tarzında terleme hicbir şekilde yapmadı şarj konusuna gelirsek eğer 1 gun anca dayanıyor surekli kullanımda, farklı saat arayuzleri bulunmaktadır kendi icinde saat arayuzlerini ozelleştirilebilir. Saat'de Turkce dil desteği yok maalesef eksik yanlarında biri ise dil desteği olamaması, şarj 1 gun gitmesi. Okuyanlara teşekkur ederim
Dosya Ekleri