HTC Desire 816 8 GB İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- HTC Desire 816 8 GB İncelemesi
-
23-09-2022, 12:43:27Arkadaşlar 2014 Ekim ayında (gun tam olarak aklımda değil fakat 20'li bir şeylerdi) bu telefonu aldım. İlk aldığınızda her şeyi guzel ve memnun ediyor, fakat ilk duşurmenizde telefonun tamamı plastik olduğundan koşeleri acayip şekilde hasar goruyor. Korumak icin bir kap taktığımızda ise arka kasada sabun izi gibi kesinlikle cıkmayan lekeler kalıyor. Sol tarafındaki tuşların ve sağ tarafındaki sim kart ve hafıza kartı girişini koruyan kapağın boyaları tek tırnak darbesinde aşınacak kadar hassas. Ekran konusunda başarılı olduğunu soyleyebilirim, cizik vermek imkansız neredeyse. Android 4.4.2 surumundeyken kucuk yer kaplayan birkac oyun indirebilirken, şu an android 6 surumunde olan telefonun boş hafızası yok denecek kadar az. Kendi uygulamalarına zor yetiyor neredeyse. Bundan dolayı coğu uygulamanın guncellemesini silip play store'da onlarca guncelleme birikmesine sebep oluyor. Ne hikmettir ki başta cok rahat oynadığım oyunu şu an saniyede 1 kare şeklinde oynuyorum. Bu androidin genel bir sorunu sanırım. Ayrıca telefon hicbir işlem yapmıyorken bile ısınabiliyor. Bu kadar uzun kullanım suremde bana cıkarttığı sorunlar bunlar, ha işimi goruyor mu, hala populer ve kucuk oyunları oynayıp sosyal medyada gezmeye rahatlıkla yetiyor. Oyun delisi bi insana oneremem fakat sadece facebookda gezip elinde dev gibi bi telefon taşıma takıntısı olan arkadaşlarımız icin onerebilirim. Ayrıca ekran 5.5 inch olduğu halde kasanın gereksiz buyukluğunden dolayı 6 hatta 6.5 inch hissiyatı veriyor. Hele birde ekran tuşları eklenince kullanabileceğiniz ekran buyukluğu 5 inche kadar iniyor.