Oncelikle herkese merhaba,
Bu incelemeyi yazmamın sebeplerinden başlamak istiyorum. İlk olarak Trust tepkisi.
Trust ’ın kırmızı siyah tasarımına ayrı bir hastalığımdan oturu gecen yıl gxt 280 klavyeyi aldım. O kadar cok klavye değiştirmiştim ki o doneme kadar beni tatmin eden Trust oldu. Klavyeyi aldıktan sonra Technopat dÂhil bircok forum sayfasında dolaşmaya başladım. Ve baktım ki Trust ’a karşı bir onyargı var.
Arkadaşlar, eğer bir klavye hoşunuza gittiyse bir yerde denemeden kesinlikle almayın veya almaktan vazgecmeyin. Urunu kullanan kişiden başka kişilerin verdiği tavsiyelere de uymayın. Zira Everest, Snopy, Trust (bence kaliteli)… bu markaların kaliteli urunleri oluyor.
İkinci sebebime gelecek olursak klavyenin kullanışlılığı.
Klavye bir yıldır elimde. Bununla beraber artıları ve eksileri belli oldu. Klavyenin başında yemek yiyen biri iseniz ki coğumuz oyleyiz, klavye pisleniyor ve ust ve alt kısımlardaki tasarım icin yapılmış boşluklara giren kırıntılar cok zor cıkıyor. (Ben bunun icin ince bir şeye ıslak pecete bağlayıp oyle siliyorum)
Klavye tuşlarında en cok kullanılan w tuşum deforme oldu.
Tuşlar cok sessiz ancak bir 7-8 ay sonra rahatsız etmese de space tuşu ses cıkarmaya başladı.
Bunun dışında hepsi yerli yerinde ilk gun ki gibi.
Yani arkadaşlar bu fiyat ve tasarım hoşunuza gittiyse alınabilecek bir klavye.
Not: Uzun sure yazı yazıyorsanız kitap, senaryo vs. size gitmez.
Not: Tecrubesine dayanarak test ettiğim klavyeler:
Logitech mk170
Logitech k120
Microfot comfort 2000
Everest kb819w
Asus cerberus
(Ve adını veya kodlarını bulamadığım birkac tane daha)
Not: Yazı umarım yanlış anlaşılmaz. İlk kez inceleme yazdım ve sebebi de Trust ’ın cok aşağılanması ve test edildiğinde aslında oyle olmaması. Dilerseniz gxt 340 kulaklık ve Asus X550JX laptop incelemesi de paylaşabilirim.
Yazı hataları varsa affedersiniz…
Trust.com - GXT 280 LED Aydınlatmalı Oyun Klavyesi
Trust gxt280 Illuminated Gaming Keybord İnceleme
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Trust gxt280 Illuminated Gaming Keybord İnceleme