İyi akşamlar herkese. Anakartımı sonunda aldım, bugun elime ulaştı ve duşunenler icin ilk izlenimler ve kutu acılışı tadında bir inceleme yapmak istedim.

Urunu 690 liraya Ebrar Bilgisayar'dan aldım. UPS ile sorunsuz ve gayet sağlam bir şekilde elime ulaştı. Ayrıca Asus'un yaptığı kampanyadan dolayı 90 lira geri odemesi olacak.

Klasik ROG renkleri eşliğinde bir kutu. Gayet buyuk ve sağlam. Alt kısımda 4k uyumluluğu, SLI ve CF desteği, sahip olduğu yonga seti gibi ozellikler yer almakta arka kısmında ise anakartla ilgili bır kısım daha acıklamalar var.

Ust kapağı kaldırdığımzda anakartın gorseli uzerinden bir takım ozellikler bize gosteriliyor. Ayrıca kaldırdığımız kapağın alt kısmında ise SupremeFX, LanGuard ve ROG'a ozel '' exclusive '' bir kac ozellik belirtilmiş.

Kapak ustune kapak kaldırmalardan sonra anakartımız tum asaleti ile statik poşetinin icinden bize goz kırpıyor. Sanırım ben ATX anakartların boyutunu fazla abartmışım. Acıkcası daha buyuk bekliyordum.

Ve ASUS ROG Maximus VIII Ranger. Kart biraz ağır, almayı duşunen arkadaşlara duyrulur. MSI Z170A Gaming M5'i ve ASUS Z170 Pro Gaming'i de elime alıp incelemiştim onlara gore daha ağır.

Aslında tam olarak ne diyeceğimi ben de bilmiyorum. Sistemi toplamadan once buradan anlatacaklarımın hepsi zaten anakartın sitesinde de mevcut olacağından aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın gereği olmadığını duşunuyorum. Kendi goruşlerime yer vermek istiyorum.

Şu siyah-kırmızı tasarımdan oylesine gına gelmişti ki bu noktada ASUS imdadıma yetişti. Oylesine guzel parlak ve canlı bir tasarımı var ki kartın insan bakmaya doyamıyor. Gumuş gri ve acık ton kırmızı cok guzel uyum sağlamış.

Anakartla ilgili birkac adet yakın plan fotoğraf.

Ve kutu iceriğinin tamamı.

-Kullanma kitapcığı.
-Kapı askısı.
-Q connector ( hd led, power switch gibi bağlantıları anakarta rahat takmayı sağlayan aparat )
-ROG kasa etiketi
-3 adet ROG kasa fan yapıştırmaları
-4 adet sata kablosu ( 2 adet duz, 2 adet bir tarafı L uc )
-ROG SLI koprusu
-m.2 sata bağlantı vidaları
-CPU kolay montaj aparatı
-Arka plaka
-Sata kablo etiketleri
-Gereksiz bir DVD.