1- Kutu on-arka gorunum :
- Razer yine siyah ve yeşilin hakim olduğu albenisi yuksek bir kutu tasarımı yapmış.
2- Kutuyu actığımızda ilk karşımıza cıkan :
Burda da ''Razer ailesine hoşgeldiniz'' yazısı dikkatimizi cekiyor.
3- Kutu iceriği :
Kutu icinden 1 adet sticker, ceşitli kullanıcı kılavuzu, ''Razer'ı tercih ettiğiniz icin teşekkur ederiz'' yazısının olduğu bir kart ve kulaklığı koymamız icin bir kutu verilmiş.
4- Kulaklığı koyacağımız kutunun ici :
Şahsen cok iyi bir tasarım olmuş. Kulaklığı gonul rahatlığıyla koyup ardından cebinize sığacak boyutta yapılmış.
Değerlendirmem :
+'ları :
- Ses izolasyonu mukemmel olmuş. Dışardan ses alamıyorum ve hatta nefes alırken kulağım tıkanıkmış gibi sesimi duyuyorum.
- Dışarıya ses iletmesi cok zor duyuluyor. Bu da odada birkac kişi olsa bile kolay bir şekilde duyamaz.
- Bass kalitesine diyecek yok. Iphone kulaklığından sonra buna gecince Iphone kulaklığını bir kenara bıraktım. Telefonlarda da cok kaliteli ses veriyor.
- Her kulak yapısına uygun şekilde lastikler yapılmış. Bu cok iyi oldu benim icin. Cunku kulaklığın kendisinde olan lastik beni rahatsız etmişti ve ben en buyuğunu kullanıyorum.
-'leri :
- Kulaklıktan tam verim alabilmeniz icin kulağınıza tam anlamıyla oturtmanız lazım. Yoksa ses cok ileri duzeyde Surround edilmiş gibi geliyor ve ses duşuk bass duşuk hissi oluyor.