Merhaba arkadaşlar, Rampage Alpha X kulaklık hakkındaki goruşlerimi sizlere ileteceğim.

Oncelikle duşuk fiyatlı kulaklık alacak arkadaşlar(oyun vs. icin) 150 TL fiyattan duşuk fiyatlı kulaklık onermem. 90 TL ye Media Markttan bir tane almıştım(tam markası aklımda değil) konuştuğumda karşımdaki kişiye sesim bile zor gidiyordu. Kulağı ağrıtıyordu pedleri. Hoparlor sesleride azdı. Daha oncesinde Gamepower Luna almıştım, gayet kaliteliydi malzeme olarak ama dipses sorunu olduğu icin iade ettim. Değişimde yine oyle kulaklık gelirde 2-3 hafta değişim iadeyle uğraşırım diye direk iade ettim. Ve en sonunda bunu almaya karar verdim 199 TL.

Kulaklığa gelecek olursak(3 gun felan kullandım) Pedleri yok iyi. Kafa yormuyor. Kafa bandı olsun, oyunlardaki ses deneyimi olsun gayet iyiydi. Cok fazla boyle malzemeler alan birisi olmadığım icin şu kulaklığa gore daha iyi veya şundan daha kotu diyemem. Mikrofonu Discord, teamspeak3 , cs ve warzone de denedim. Gayet akıcı ve net bir şekilde sesimib iletildiğini soylediler takımdaki arkadaşlar.

Genel kulaklık incelemesi icin videoyu izleyebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkurler.