Bu kısımda Final Cut Pro'da YouTube icin hazır bir ayar bulunuyor ancak o videoyu direk kanalınıza yukluyor o yuzden onu kullanmadım. 1080P 24 FPS ve h. 264 ile videoyu cıkarttım. GPU hızlandırmasını kullanmadım veya buna benzer bir işaret eklemedim. Zaten cihazda GPU hızlandırması bulunmuyor. Bu da benim aldığım sonuc:
Başlangıc:
Bitiş:
Sure olarak 8 dakika aldım.
GPU hızlandırması olmadığını duşunursek gayet başarılı buldum. Render alanı benim tam ilgilendiğim bir alan değil bu yuzden hata ettiysem affedin ve bunu belirtirseniz sevinirim. 1 ay sonra cihazın fazlasıyla detaylı incelemesini yazacağım bunu bir on kıyaslama olarak verdim. İstenilen başka testler varsa da yapabilirim. Bir Matebook kullanıcısı olarak yorumunuzu bekliyorum hocam @İbrahim Zdemir.
Cihazımın ozellikleri:
1.4 GHz 4 cekirdekli 8. nesil Intel Core i5 işlemci. 3.9 GHz ’e kadar Turbo Boost. Intel Iris Plus Graphics 645. 8 GB 2133 MHz lpddr3 bellek. 256 GB SSD depolama¹. True tone ozelliğine sahip 13 Inc retina ekran. Touch bar ve touch ID. İki adet Thunderbolt 3 bağlantı noktası. Huawei MacBook Urun linki:

HUAWEI Store Teklifleri HUAWEI Online Mağazası, yeni arayuzu ve birbirinden farklı teklifleri ile karşınızda. Şimdi yeni arayuzumuzu ziyaret et ve tum fırsatları incele.