Selamlar, James Donkey 710 kulaklığımı 1 yıl civarı kullandım sayılır. Artık bi' incelemesini yapayım.
Artıları:
Kulaklık epey rahat. Şimdiye kadar kulağımı hic acıtmadı diyebilirim.
Ses yukseliği guzel. Minik bir Hoparlor niyetine kullanılabilir bazen.
Ses kalitesi tartışılır. En yuksek seste kullanamıyorum ben biraz rahatsız edebiliyor. Tabii bu bir kişisel goruş.
Dandik bir yazılımı var. Sırf yazılım desteği falan yazmak icin eklenmiş fakat ben artı sayıyorum.
Mikrofon kalitesi fena değil. Hafif bir dip ses bulunuyor ayarlardan sesi biraz kısarak sorunu cozdum sayılır. Arkadaşlarınızla falan konuşabilirsiniz fakat youtuberseniz sorun yapabilir.
Ağırlığını olcmedim ama ağır olmadığını soyleyebilirim.
Kablo uzunluğu 2 metre kadar var. İş gorur.
Bunun dışında ovebiliceğim bir sanırım yan yok. Hayatımda kullandığım en pahalı kulaklık olduğu icin Corsair HS35 tarzı kulaklıklar ile kıyaslayamıyorum.
Eksileri:
Kulaklık pedindeki mavi boya dandik. Bir sure sonra sanki yemişim gibi dokulmeye başladı fakat benim icin pek problem değil.
Sadece mavi ışık yanması rahatsız edici. Kapatamıyoruz, farklı renk olmasını sağlayamıyoruz.
Malzeme kalitesi tartışılır fakat ben fiyatı az olduğu icin laf etmeyeceğim.
Bazen sesi en sona alıp hic şarkı falan acmazsam bir ses geliyor fakat sesi %50 civarı kullandığım icin pek problem değil.
Kulaklık son gunlerde bozulacak gibi davranmaya başladı. Kablosu sarsılınca ses gidiyor sonra geliyor.
Sıcak havalarda bir sure kullanınca terletebiliyor.
Kulaklıkta bir plastik parcası kırıldı fakat kullanıma engel değil.
Markanın adı hoşuma gitmedi. Arkadaşıma bak kanka bende emasay var demek ile jeymıs donkey var demek cok farklı şeyler. Daha iyi bir marka adı secilmeliydi bence tabii bu bir kişisel goruştur.
Peki fiyat olarak ne kadar verilmeli derseniz. Şimdilerde fiyatı cok sacma 230 TL falan olmuş. Onceden 110 TL oluyordu o fiyata rakibi yoktu, 170 TL'ye belki alınabilirdi bazı şeyleri goze almaya gerek vardı fakat 230 TL'ye alan delidir bence. Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
James Donkey 710 alınır mı?
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- James Donkey 710 alınır mı?