Bu mouse u satın almadan once bazı tereddutlerim vardı fakat Gamepower markasının diğer urunlerini kullanıp memnun olduğunu soyleyen bir arkadaşıma guvenerek satın aldım.

3 Haftalık kullanım suremde şunları deneyimledim.
-Daha once SteelSeries Rival 100 kullanmıştım. Ergonomi acısından Rival 100'u aratmadı. (Rival 100U bırakma sebebim double Click sorunu yaşamamdı.)
-Orta/Buyuk denilebilecek bir elim var, elime kucuk gelmedi fakat cok az da olsa buyuk olmasını isterdim. Parmaklarım cok tombik olduğundan sağa sola biraz taşıyor ama onun dışında genel tutuş hissiyatı cok iyi.
-Mouse un ust yapısı mat bir yuzeye sahip ve tutuş hissiyatı cok kuvvetli ve gayet kaliteli hissettiriyor.

-Baş parmağın denk geldiği kısım tırtıklı bir yapıya sahip, boylece daha iyi bir kavrama hissi sunuyor.
-Kablo uzunluğu 1.8 metre. Beni şuphelendiren onemli sorunlardan birisi buydu. Fakat kablo uzerine yerleştirdikleri cok kaliteli bir cırtcırt sayesinde fazla olan kabloyu toplu bir şekilde tutabiliyorum ve ortalıkta fazla kablo gozukmuyor.
-Ozellikle orgu kablosu cok kaliteli duruyor ve diğer orgu kablolar gibi sert değil, yani bir sure kullandıktan sonra normal kablo şeklini alıyor ve paketleme surecinden kalma kıvrımlar ortadan kayboluyor.
-Orta tekerleği dondururken kac kere dondurduğunuzu cok rahat bir şekilde hissedebiliyorsunuz ve ozellikle CS:GO oynarken silahlar arası gecişte cok guvenilir oluyor. Ayrıca orta tekerleğin uzeri tırtıklı bir yapıya sahip ve elinizin kaymasını engelliyor.
-Yazılım arayuzu sadelik ve karmaşıklık arasında gidip gelmiş. Onemli ayarlar (Hassaslık, Polling Rate, Işıklandırma vs.) arayuzun sağ kısmında rahat bir şekilde erişilebilir konumda. Makro ayarları ise sol tarafta. Bu gune kadar hic makro kullanmadığım icin ve ihtiyac da duymadığım icin deneyimleyemedim fakat goz gezdirirken bazı multimedya fonksiyonlarının (Muzik kontrolleri, tarayıcı calıştırma, e posta calıştırma vs.) olması beni gercekten cok şaşırttı. Bu tarz ayaları Rival 100 kullanırken bile gormemiştim.
-Cok ucuz bir mousepad kullanıyorum fakat sensor (PMW 3325 ) gercekten cok iyi iş cıkarıyor. Bu mouse u almadan once reflekslerimin koreldiğini duşunuyordum fakat bu mouse sayesinde CS:GO'da 180 derece donuşleri cok başarılı bir şekilde yapabildim. (1400 DPI ve oyun ici 1 hassaslıkta oynuyorum.)
-Mouse un en one cıkan ozelliklerinden birisi 5000+yazılım desteği ile 10000 DPI'a kadar cıkabilmesi olabilir fakat coğu oyunda duşuk hassasiyet kullandığım icin ve bilgisayarımın ekranı 720P olduğu icin yuksek DPI'lara hic ihtiyac duymadım.
-Tuşların basma hissiyatı oldukca iyi fakat ses acısından ne sessiz diyebilirim ne de gurultulu diyebilirim.
-İleri geri tuşlarının konumu cok iyi ve basma hissiyatları da cok sağlam.
-Benim gibi ışıklandırmadan rahatsız oluyorsanız eğer ışıklandırmayı duzenleyebileceğini bir suru fonksiyon var. (Ben duz renkte %15 parlaklıkta kullanıyorum.)
-Yazılımda birden fazla Config oluşturup istediğinizde değiştirebiliyorsunuz. Orneğin CS:GO icin yaptığınız ayarları kaydedip başka herhangi bir oyun icin de farklı ayarlar yapabiliyorsunuz.
-Benim sorun etmediğim fakat bazı insanlar olarak sorun olabilecek bir detay var; mouse parmak izi bırakıyor.
-Urunu 130 TL'ye satın aldım ve verdiğim parayı hakettiğini duşunuyorum.

Genel olarak izlenimlerim hep olumlu yonde, 3 hafta boyunca hicbir sorun yaşamadım. Herhangi bir sorun yaşadığımda buradan sizlerle paylaşacağım.
Onun dışında benim unuttuğum sizin sormak istediğiniz konular varsa memnuniyetle cevaplarım.