Oncelikle amacım kimsenin mağdur edilmemesi. Olayı anlatayım (Frisby coax FC-8890G) adlı kasayı aldım ilk aldığım zamanlar RGB fanlarda ufak tefek sıkıntılar vardı, pek umursamadım. Onemli değildiler ama sonra RGB aydınlatmalar gidip gelmeye başladı daha sonrasında fanlar durup tekrar calışmaya ve motor gibi ses cıkarmaya başladı.
Bende soluğu urunu aldığım yerde yani Vatan Bilgisayar'da aldım 1 kere gonderdim dalga gecer gibi urune bir şey yapmadan geri gonderdiler bir de kocaman tamir edildi yazısıyla hemen actık bilgisayarı Vatan'da fanlar calışmıyordu tekrar gonderelim dedik bu sefer talep kısmına değişim isteniyor diye yazdırdım gitti 1 hafta sonra tekrar geldi yine dalga gecer gibi aynı şekilde bozuk gondermişler acayip sinirlendim mahkemeye vereceğimi soyledim urunu değiştirmeyi kabul ettiler.
Bende biraz olsa sakinleştim sonra 2 hafta bekledikten sonra urun geldi tam 1 ay bilgisayarsız kaldım bu sefer yine ufak tefek sıkıntılar vardı ama değiştirdiler deyip ustune gitmedimtaki şimdiye kadar urun kendinden kusurlu bir şey yapmayınca bile kendi kendine bozuluyor bu sebeple bilgisayar toplayacak arkadaşlar.
Kesinlikle bu kasayı almasınlar: FRISBY FC-8890G COAX 650W 6x120mm RGB FANLI USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yazım yanlışlarım var cok ozur dilerim hepinizden.
Frisby coax FC-8890G teknik servis rezaleti
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Frisby coax FC-8890G teknik servis rezaleti