Herkese iyi forumlar. Kendime bir kulaklık alacaktım ve forumlar da araştırmaya koyuldum. Butcem doğrultusunda bana surekli Rampage marka oneriler geldi aslında kafama yatan Rampage Alpha X kulaklığı alacaktım fakat son anda bu forumdan bir arkadaşımız ( ismini hatırlamıyorum kusura bakmasın ) bana Bloody G528C kulaklığını onerdi. 2 senedir Bloody A60 mouse kullandığım icin ve kalitesini beğendiğim icin hem de boyle uyumlu olurlar diye bu kulaklığı aldım. Almadan once araştırma yaptım fakat bir tane bile Turkce inceleme ya da video bulamadım. Bende ilk olması acısından forumda inceleme konusu acmaya karar verdim. Oncelikle urunu incehesap.com uzerinden aldım. 2 gun icinde elime ulaştı. Yurtici kargo ile gelecek dediler ama urun Aras Kargo ile geldi. Urunun kutusu cok kaliteli ve cafcaflı

Kutu icerisinden garanti belgesi, kullanım kılavuzu ve fatura cıkıyor.

Kulaklığın kendisi kaliteli şık duruyor. RGB ışıkları da ekstra guzellik katıyor. RGB ışıkları değiştiremiyoruz kendisi otomatik olarak renk değiştiriyor tek bir renk yanmıyor.

Mikrofonun da bir ışık yok boyle duruyor bayağı baktım ama mikrofonun da ışık yok. Standart USB 2.0 uzerinden bağlantı yapılıyor. Kablo kalitesi de cok iyi. Plastik değil siyah orme tarzında malzeme kalitesi super. Ayrıca kablo uzerinde ferrit Boncuk'ta yer alıyor. Coğu urunde ferrit boncuk koymuyorlar artık.

Kulaklığın normalde TR sitesinde yazılımı var fakat calışmıyor. Kulaklığı algılamıyor ve ayarlara dokunmamıza izin vermiyor. Ama urunun global sitesine girerseniz bir yazılım daha cıkıyor ve asıl kulaklığın yazılımı da bu oluyor. Arayuzu İngilizce ve butun ayarlara izin veriyor ses kalitesini daha da arttırıyor. Ayrıca 7.1 ayarlarını da bu yazılım uzerinden yapıyoruz. Yazılım'ın arayuzunden de bazı SS'ler.

Surucu ve kulaklığın sitesi: G528C-RGB GAMING HEADPHONE-Bloody Official Website.

Yazılım linki: http://www.bloody.com/driver/Bloody-CM7.1.zip.

İncelemem bu kadar arkadaşlar umarım detaylı bir inceleme olmuştur. Bu aralar kulaklık arayanlar cok olduğu icin 200 - 250₺ arasında butcesi olanlara onerilebilecek bir kulaklık. Sorularınızı ve yorumlarınızı konu altına yazabilirsiniz. İyi forumlar.