Sizlere bugun ASUS VP228HE 1ms 60Hz monitorden bahsedeceğim.
İncehesap.com uzerinden satın aldım. Gelmesi 16 iş gunu surdu. Kutuyu actığımda guzel korumaları vardı. Monitorun cercevesi ve arkası, ASUS'un yine eski Laptop'larında kullandığı malzemenin aynısıydı. Gorunuşu muazzam fakat pek sağlam olmayan bir malzeme. Dokunduğunuz yeri hemen iz oluyor. Masanın uzerine koyduğumda guzel bir gorunumu vardı. Yanında DisplayPort kablosu gonderilmişti fakat monitorun HDMI desteklemesine rağmen HDMI kablosu yoktu. Bir F/P urunu olarak soyleyebilirim. Uzerinde 6 adet tuş var. Tuşlardan birisi guc tuşu, diğerleri arayuz icin. Arayuzu ilk acışımızda sıkca kullanılan ayarlar hemen bizi karşılıyor. (Giriş secimi, parlaklık vs. [Menusu cok buyuk isterseniz bir inceleme videosuna bakın]) Monitorde ASUS'un hile gibi olan GamePlus'ı bulunuyor. Buradan CS:GO'da AWP gibi silahlar icin Crosshair secebiliyorsunuz. Bir de zamanlayıcısı bulunuyor. Ekran LED panel. Fakat IPS gibi bir coğu acıdan goruntu bozulmuyor. ( Ortalama 40°'de goruntu bozuluyor.) Acık renkleri parlak, koyu renkleri cok soluk gosteriyor. Oyunlarda parlaklıkları normalde %90'da kullanırken şimdi %110-115 arası kullanıyorum. Ekran 60Hz. İleri de Monitore OverClock yaparak kac Hz'e kadar cıkabileceğini sizlere yine burada gostereceğim. Pek iyi anlatamadığımı biliyorum. Eğer bir sorunuz olursa bana sorabilirsiniz. Teşekkurler.
ASUS VP228HE İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- ASUS VP228HE İncelemesi