Merhaba arkadaşlar, 2 gun once Monster'in kendi mağazası olan Kadıkoy'deki Fokus Bilgisayar'a giderek Monster Abra A5 v6.1.3 aldım 2799 TL'ye. 2 gundur elimden geldiğince kullanıyorum, hatta arka kapağı bile actım. Biliyorsunuz mekaniğine zarar vermediğiniz muddetce Monster garanti dışı bırakmıyor bilgisayarınızı

Oyun performansı: Elimde sınırlı sayıda oyun var arkadaşlar o yuzden cok detaylı oynayamadım.

GTA 5: Very High ayarlarda 10 dk'dır oynuyorum. Ortalama 38-45 FPS arası dolanıyor, bence guzel.
Hepsini Ultra'ya aldım, sadece texture quality Normal'de. 20 FPS'ye indi, 15-20 arası oynuyor. 5 dk'dır cok zorluyorum PC'yi. İşlemci ve RAM %70 falan kullanılıyor, 64 derecede ama ısınan taraf sağ ust taraf yani hissetmiyorsunuz sıcaklığı, o konuda bir sıkıntı yok.
Videoya yukledim altta linki var:

League of Legends: Hicbir sıkıntısı yok, hepsi Ultra ayarlarda 1080p oynuyorum, 120 FPS civarı oluyor.

Rome 2 Total War: Ben cok yuksek ayarlarda oynuyorum, illa Ekstrem'de oynayacağız diye bir şey yok.
Zaten cok farkı yok gibi, yeterince kaliteli. Bence sıkıntı yok, en yukseğin bir duşuğunde 30-35 FPS arası oynatıyor. Ekstrem ayarlarda 15-20 FPS yine.
Bunun da videosunu cekmiştim de yuklemeye gerek yok, işte GTA gibi oynatıyor.

Witcher 3 Wild Hunt: Oyunun gercekten cok guzel grafikleri var. Memnun olursunuz yani şupheniz olmasın.
Medium'da oynuyorum ama gayet yeterli. 30 FPS alıyor, sanki daha fazla gibi geliyor ama anlamadım niye 30 yazıyor.

Yine bunda da 60 derece civarı takılıyor PC.

Ekran kalitesi: Bence gayet yeterli, IPS ekranı var. 1080p hissettiriyor. İyi ki ASUS almamışım, yani ekran cok guzel.
Fotoğrafları atıyorum aşağıya.

Bilgisayar 2 kg arkadaşlar ve ince. Bence tasarımı guzel, sadece menteşeleri cok hoş durmuyor, yani elinde kalıverecekmiş gibi ama sıkıntı olmaz duzgun kullanırsak. Aklıma gelen şeyler bunlar, bir de klavyesi de beyaz ışıklı haberiniz olsun, guzel yani.

Dun sıkıldım bilgisayarın arka kapağını actım, fotoğraflarda gorebilirsiniz. Fanlardan arada sırada tıkırtılı ses cıkıyordu, bir baktım da şu an iyi ses cıkmıyor sabahtan beri. Dun cıkmıştı sol taraftan.
Sorularınızı bekliyorum.