Sade fakat buyuk bir kutuya sahip. Kutu icerisindeki sert kopuk soğutucuyu iyi muhafaza ediyor ayrıca diğer parcaların karton kutu icerisinde soğutucudan ayrı olması ve aralarında kopuk olması bu urunu kargo ile almayı duşunenlerin icini rahatlatabilir.
Urune ait tum acıklamalar kutunun yan tarafında mevcut. Uyumlu soket tiplerinde 1151'i gorememek sizi sakın korkutmasın urun tamamiyle 1151 soketlerle uyumlu. Ayrıca gorduğunuz gibi her turlu soketle uyumlu bir urun.
Urunun Turkiye ihracatcısı Vektron Thermaltake'de olduğu gibi burada da karşıma cıktı
Urune ait tum parcalar bunlar. Anakartın arka plakasına montajlanacak malzeme plastik fakat sert ve kaliteli bir malzeme kullanmış burada Cooler Master. Soket tiplerine gore ayarlanabilir vida kısımları en ic kısımdan dış kısıma doğru 3 kademeli şekilde ilerletilerek montaj işlemi gercekleştiriliyor. Hemen yanında 2 adet bulunan plasik aparatlar soğutucuya ek bir fan takmanız durumunda kulanılıyor. Altta 2 adet siyah kare goreceksiniz, her biri 2 parca toplamda 4 parca tek taraflı kopuk bant tarzı bir şey. Ne amacla kullanıldığını ben cozemedim kullanım klavuzuna bakmakta fayda var. Bu arada sol alt koşede gorduğunuz şey tahmin edebileceğiniz uzere termal macun. Tek kullanımlık duruyor, kalitesi hakkında yorum yapamacağım. Sistemi kurduktan sonra daha sağlıklı bilgi veririm.
Guc kablosunun duz ve siyah olması her zaman hoşuma giden bir ozellik, Cooler Master'a bu konuda teşekkur ediyorum, ayrıca bağlantı 4 pin'li.
Bu inceleme bir ilk izlenim, kutu acılış incelemesiydi. Asıl performansını sistemimi topladıktan sonra burada acıklayacağım. i5 6600K'dan vazgectim i7 6700K alacağım. Bakalım Cooler Master Hyper T4 bu işlemciye yapacağım overclock'larda nasıl tepkiler verecek. Almayı duşunen varsa umarım guzel bir ilk izlenim yazmışımdır. İyi akşamlar dilerim.