İyi gunler arkadaşlar WWE 2K16' yı Steam' den 11 Mart Cuma gunu sure dolmadan once on sipariş vererek satın aldım ve oyunu bilgisayarı kapatmadan 150-250 KB/s hızla 4 gun gibi bir surede indirmeyi başardım. İndirmeyi bu gun bitirdim ve sizler icin kısa inceleme videosu cektim. Tabi ki ilk oyun ici video cektiğim icin heyecanlıydım ve hatalarım eminim ki olmuştur. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler.

Oyun hakkındaki duşuncelerim ise:

WWE 2K15' e gore vurma yetenekleri biraz daha hızlandırılmış ve daha seri vuruşlar eklenmiş. PİN sistemi değişmiş ve Submission (pes ettirme) sistemi biraz daha zorlaştırılmış. Yeni mekanik hareketler eklenmiş rakibimizi yere oturtma gibi. Kendi kemerimizi oluşturabiliyoruz. Kendimize ozel turnuva macları ayarlayabiliyoruz. Kendimize ozel ring oluşturabiliyoruz. DİVA karakteri yapabiliyoruz. WWE 2K15' e gore grafiklerde biraz daha artış var ve oyunun optimizasyonu cok iyi. Oyun kumandası desteği. Sınırlı reversal hareketleri. (Rakibimizden gelen hareketleri engelleme) Yeni gureş hareketleri eklenmiş. Şimdilik bildiklerim bu kadar. Bu arada oyun ici tuş takımlarını da kendi bildiklerim kadarıyla sizlerle paylaşıyorum sizlerinde bildikleri varsa bana soylemenizden memnun kalırım.

Hatırlatma: Oyun bende gec acılıyor sanırım HDD' ye kurulu olduğu icin. Oyunu diyelim ki aldınız, ve oyunu actığınızda WWE 2K16' nın kapak yıldızı Stone Cold karakterinin ekranıyla karşılaşıyorsanız biraz bekleyin cunku oyun gec acılıyor SSD' de daha hızlı acılabilir veya oyundan kaynaklı sorun olabilir.

Dosya Ekleri Adsız.png 21 KB · Goruntuleme: 291