Kutu iceriği nasıl?
Kutuğu iceriği ne eksik ne fazla. Kulaklık ile aynı şekili almış olan bir plastik kabın icerisine oturtulmuş bir bicimde geldi. Mikrofonu kullanmak isterseniz diye tek jakı iki jak yapan bir donuşturucu gelmiş ama sadece siyah olan modelde geliyor sanırım. Yani kulaklığın kırmızısını falan almak isterseniz iki defa duşunun. Mikrofon kulaklıktan takılıp cıkarılabildiği icin direkt cıkık halde kucuk bir poşetin icine konulmuş. Ayrıca şu tek jakı iki jak yapan donuşturucu de o poşetin icerisinde mikrofon ile aynı alanda bulunuyor. Garanti belgesi falan dışında cıkan başka bir şey yok. Ayrıca kutunun kendisinden bahsedecek olursak sarı bir ton kullanılmış. Sergilenmeye layık bir kutu.
İnsanı mutlu eden detaylar.
Kulaklığın ust kısmında bulunan Corsair yazısı cok şık olmuş, eğer mikrofonu cıkartmak isterseniz uzerinde Corsair logosu olan bir tıpa ile o boşluğu doldurabilirsiniz, kulaklığın fazla gelen kablo kısmını bağlayabiliceğiniz bir lastik (minik bir kemere benziyor) geliyor, sadeliği ile on plana cıkıyor yani dışarıda takmak isterseniz kafanız disko topu gibi gozukmuyor, pedleri hava alabilecek şekilde tasarlanmış yani bu kavurucu yaz aylarında harika. Ayrıca mikrofonu kullanmak istemediğinzde ses arttırma/kısma yerinin altındaki tuşa basarak aktif/kapalı yapabilirsiniz.
Kulaklığın kaliteli marka olması insana huzur veriyor yahu ağabey. Ne bileyim James Donkey kullanırken "bunun mikrofonu benim sesleri kaydediyor mudur la" diye değişik duşuncelere dalıyordum. Ağabeyime postalamam iyi oldu

Eksikleri neler? Neyin nasıl olmasını isterdim?
Eksiklik kısmında canınızı sıkabilecek olaylar mevcut maalesef. Kulaklığın verdiği ses falan kullandığınız ses kartına gore değişiyor. Gigabyte B450M S2H anakartında bulunan ses kartı ile yaptığım sese 58 puan vereceksem bu laptop ile yaptığım sese 75 puan veririm. Yani duşuk seviye bir ses kartınız varsa ses beklediğinizden birazcık daha duşuk cıkabilir ama cozulmeyecek problem değil. Cok gerek yok ama ikinci el bir ses kartı alıp ben bu sorunu cozerim şahsen.
Mikrofon karşıya sesi patlamalı iletiyor. Ses kartı ile bir alakalı durum olacağını sanmıyorum ama olabilir. Pop filtre ve bir takım programlar ile bu durumu cozeceğime inanıyorum yani bu yuzden cok buyuk bir eksi sayılmaz.
Başka eski taraf ise fiyatı biraz tuzlu yahu. Şoyle 30-40 TL falan cebimde kalsa mutlu olurdum. Zamanında 200 TL'ye alanlar acayip otesi şanslı.
Başka eski tarafını goremedim diyebilirim. Uzun kullanımda belli olacak coğu şey.
Kulaklığın guzel yanları neler?
Kulaklığın guzel yanları bassı harika vermesi. Guzel, basslı bir şarkı bulursanız "zbam zbam" ediyor boyle.
Sesi en sona almama rağmen bozulduğunu cok hissetmedim. Ben %95 civarlarında kullanıyorum oyle daha iyi sanki.
Kulaklık kafaya baskı yapmıyor. Hafifliği yerinde, pedleri yumuşak.
Mikrofonu kole gibi kullanıp tek hareketle aşağı, yukarı falan yapabiliyorsunuz. Anında istediğiniz şekli alıyor.
Mikrofonun cıkarılıp takılabilmesi iyi bir detay ama benim işime yaramıyor cunku mikrofonu kullanmak istemediğim zaman tuşuna basıp kapatıyorum ve başka yone doğru bukuyorum.
Dışarı sesi az verip, dışarıdan gelen sesleri kestiğini soyleyebilirim.
PS4 gibi konsollara takılıyormuş ama benim işime yaramıyor cunku konsolum yok.
Corsair garantisi ile işlerinizi takır takır halledebiliyorsunuz.
Yukarıda bulunan "İnsanı iyi mutlu eden detaylar" kısmını buraya tekrar yazmayacağım onlarda kulaklığı guzel yapan şeylerden olduğu icin artı sayılırlar.
Başka iyi tarafı olup olmadığını uzun kullanımda goreceğim.
Alınır mı?
Bana sorarsanız alınır. İndirimde yakalarsanız kacırmayın. Bu butcede bulunan Rampage, JD kulaklıklara kıyasla nasıldır bilmem ama bu kulaklığın sıradan bir oyuncu veya gundelik kullanıcı icin gayet kÂfi olduğunu soyleyebilirim. Sırf biraz daha iyi ses alacağım diye dandik markalara yonelmeyin bence. Ne eksik ne fazla denebilecek bir kulaklık. Hatta biraz fazla

Merak ettiğiniz soruları seve seve cevaplarım.
Uzun kullanımı nasıl?
Kulaklığın 1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 3 ay, 6 ay, 9 ay, 1 yıl, 1.6 yıl, 2 yıl aralıklarla ne yaşadığını vesaire detaylıca anlatacağım unutmaz veya olmezsem.
Ayrıca Ali Gungor hocam bu kulaklığı incelemiş.
İyi sosyaller.