Kızlar bir ay once eniştem ve yeğenimin yaş gunu icin yaptığım pastanın tarifini paylaşmak istiyorum fakat yaparken resim cekemedim

İlk yapmamız gereken sert kabuklu limonlarımızı rendelemek.
12 yumurta
3 su bardağı toz şeker
3 pkt. kabartma tozu
3 pkt. vanilya
7 limon kabuğu rendesi
3 su bardağı un
Uzerine:
4 pkt krem şanti
3 su bardağı sut
biraz sarı renk gıda boyası.
Kreması:
10.5 su bardağı sut
4.5 corba kaşığı un
3 corba kaşığı nişasta
3 yumurta sarısı
4.5 su bardağı toz şeker
vanilya
biraz gıda boyası
Susulemek icin:
Şeker hamuru.
Keki:
Oncelikle yumurta ve şekeri cırpıyoruz sonra un, vanilya, kabartma tozu, limon kabuğu rendesini ekleyip karıştırıyoruz yağlanmış kelepceli kalıp'a (ben yağlı kağıt serilmiş dikdortgen borcama doktum)dokuyoruz 170 derece fırında normal kek gibi pişmesini bekliyoruz.
Kreması:Bir tencereye Sut, un,nişasta,yumurta sarısı,toz şeker, vanilya ve cay kaşığının ucuyla sarı renk gıda boyasını katıyoruz ve mikserle iyice cırpıp ocakta muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişiriyoruz.
Fırından cıkmış olan kekimizi servis yapacağımız tepsiye alıp bıcak veya ip yardımı ile ortadan ikiye boluyoruz soğumuş olan kremamızı kekimizin ortasına ve uzerine ve kenarlarına suruyoruz.
Uzeri:Krem şantisini yine cay kaşığının ucuyla sarı gıda boyası ile hazırlayıp resimdeki gibi şekil vererek buz dolabında yarım saat bekletiyoruz. Ve suslerini yapabilmek icin yumruğumuz kadar şeker hamuru gerekli bundan fındık buyukluğunde parca alıp hafif gıda boyası ile renklendirip kenara ayırıyoruz. ve şeker hamurunu hafif nişasta ile merdana yardımıyla acıp bıcakla 4 cm buyukluğunde damla şekli verip (ucu hafif sivri) iki yanlarından kıvırarak resimde gorulduğu gibi cicek yapıyoruz. ve kenara koyduğumuz sarı renkli hamurumuzla kucuk parcalar halinde koparıp yine resimde gorulduğu gibi ortalarına kucuk uzun suslerini yapıp koyuyoruz. ve pastamızın uzerine yerleştirip buz dolabımızda en az 2 saat bekletip servise hazırlıyoruz.