Urunu iki haftaya yakındır kullanıyorum, alacak veya almayı duşunen arkadaşlar icin bir fikir olması icin yorumlarımı yazayım dedim.
Trendyol'dan toplam 174.90 kuruşa diş fırcasını ve yanında hediye 4 adet başlığı aldım.
Standart diş fırcalarından farkı ne diye sorulacak olursa;
-Urun ortalama bir hızda donuyor siz dişleriniz uzerinde hareket ettiriyorsunuz. Daha iyi temizliyor denebilir.
Gerekli midir?
- Dişlerinizi daha iyi temizliyor, klasik fırcalamanın aksine surekli ve duzenli olarak donuyor siz hareket ettiriyorsunuz. Dişlere zarar veren bircok kotu alışkanlığım var. Normal fırcalama da sağ elinizi kullandığınızı varsayalım sol taraf da olan dişleri daha iyi temizlerken, sağ tarafta olan dişleri tam temizleyemiyorsunuz. Birkac saat sonra oluşan hissiyat beni rahatsız ediyor. Bu urunle her tarafı eşit ve guzel temizliyorsunuz. Daha iyi bir hissiyat yaratıyor aynı zamanda dişleri daha iyi temizliyor.
Beyazlatır mı?
- Tabi ki bu soruda kullandığınız diş macunu, diş tipiniz vs. gibi etmenler onemli olsa da, kendi gozlemlerimi paylaşayım.
Dişcide diş taşı temizletenler o hissiyatı bilir, o hissiyatı yaşıyorum her fırcalamada. Benim dişlerim daha beyaz gorunuyor artık. Urunu kullanmadan once de gunde uc kere fırcalıyordum, aynı diş macununu kullanıyordum. Diş fırcası haric tum değişkenler sabitti. Gozle gorulur bir fark olduğuna inanıyorum.
Urun hakkında genel duşuncelerim;
Kullanım kılavuzunda başlıkların ortalama 3 ayda değiştirilmesi gerektiği yazıyor. Cihazın kendi gelen fırcası, hediye setinden gelen 4 başlık ile ortalama 1 yıl ekstra bir masraf yapmayacağım.
Kutudan şarj istasyonu da geliyor, aynı zamanda tum oral-b başlıkları ile uyumluymuş. 2 dakika olduğunda aga zaman geldi sal artık dercesine sizi uyarıyor ama devam edip etmemek size kalmış.
Baya kararsız kalmıştım 1000 liraya falan da şarj edilebilir diş fırcaları vardı. Yorumlara bakarak ve fiyat karşılaştırması yaparak aldım.
Şarj konusuna gelirsek surekli şarj standında beklettim dolduktan sonra gucu kesiyormuş.
Kullanım klavuzunda tam şarj suresini 16 saat diyor. Gunde iki kere, iki dakika fırcalama da 8 saate yakın.
Govdesi su gecirmez, banyoda kullanılmak uzere tasarlanmış(denemedim ama).
Farkları neymiş derseniz, pil suresi, donuş hızı, tasarım gibi şeyler olduğunu okudum, ancak kullanmadım.
İki yıl garantisi var ve Almanya uretimi.
Sorularınız olursa cevaplayabilirim, iyi forumlar.
Oral-b vitality 100 şarj edilebilir diş fırcası kullanıcı deneyimim
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Oral-b vitality 100 şarj edilebilir diş fırcası kullanıcı deneyimim