6GV2 mekanik klavyem kola dokulmesinden dolayı boşluk tuşu işlev gormuyordu ben de 1.5 ay once GameEkstra uzerinden 139,00 TL satış fiyatı 8 TL kargo bedeli ile siparişini verdim. Her ne kadar 6GV2'nin yerini benim gozumde dolduramasa da Gaming klavye alacak arkadaşlara umarım incelemem yardımcı olur. Belirteyim resimlerin yonunu ayarlamama rağmen Technopat Sosyal'de resimlerin yonu cekildiği gibi gozukmekte bunu da yetkililer duzeltebilirse daha kolay ve daha cok inceleme paylaşılabilir.

Kutunun on ve arka yuzeyleri:

Kutu iceriği:

2 Renk seceneği mevcut kırmızı ve mavi isterseniz aydınlatmasız ve renk parlaklığını ayarlıyarak da kullanabilirsiniz:

Sol baş tarafta 4 adet ayrıca makro tuşu bulunmakta kendi yazılımıyla klavyedeki diğer tuşlara da atama veya ayar verebiliyorsunuz:

Sağ kısımda 4 ayrı tuş bulunmakta bunlar ( En baş da ki Mode oyun icerinde yanlışlıkla masaustune veya başka işleve gitmemeniz icin konumlandırılmış. 2 tuş renk seceneğini ayarlamak icin kullanılmakta. 3 tuşu tam olarak kullanmadım. 4 tuş profiller arası yazılımı kullanmadan geciş yapmanızı sağlıyor.)

Klavyenin arka kısmı ve ayak uzunluğu:

Yazılım giriş ekranı:

Kullandığım ekipmanların son hali:

Musait olduğum zaman elimdeki Rival 100-G930-G600-Sensei raw-Tactic3D Alpha'nın da incelemesini yapabilirim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorularınız varsa konu icerisinde cevaplayabilirim.