Fluffy-tailed Hog
Ben 10'daki Cannonbolt'a benziyor, biraz daha kucuk bir versiyonu olsa da ozellik olarak neredeyse aynılar. Bizlere gorduğu an saldırıyor, zıplayarak kacınabiliyoruz. Fotoğrafını aşağıya bırakıyorum, alıntıdır;
Lizard Doggo
Kopek olarak duşunebiliriz, evcilleştirebiliyoruz. Tatlış bir tipi var
Giant Flying Manta
Ustune cıkıp seyahat edebiliyormuşuz, ben henuz yapamadım ama ileride yapacağıma inanıyorum. Kendisinin pek bir zararı yok.
Space Giraffe
Bu koca oğlan arada bir yanıma gelip selam veriyor, ortalıkta dolanıyor. Severim kendisini
Stinger
Pek dost canlısı değil, jumpscare yemek icin ideal. Mağaralarda yaşıyor.
Fotoğrafını bulamadım, jumpscare yediğim icin de fotoğraflayamadım. Bunu bulabildim.
Kendi Goruşlerim
Oyun erken erişimde ve 5 GB boyutunda, şu anlık sulak alanlarda pek bir eylem yapamıyoruz yani su icinde pek bir şey yok. Onun dışında oldukca zengin bir iceriğe sahip, birkac eksiği var ama bence ufak eksikler. Ayrıca yercekimi oldukca zayıf olduğu icin ucarcasına ilerliyoruz. Geliştikce ve arkadaş ortamıyla cok daha eğlenceli bir hale geleceğine inanıyorum.
Ayrıca genellikle maden odaklı bir gelişme mevcut, en azından ilk 10 saat bunu gosteriyor. Bu da geliştirilecektir. Oyle umuyorum.
50 saatlik bir iceriğe sahip, 50 saatin ardından geliştirecek pek bir şey kalmıyor. Oyun bitmiyor yanlış anlaşılmasın, sadece geliştirecek bir şey kalmıyor. Ama dediğim gibi henuz erken erişimde, daha getirilecek cok şey var diye duşunuyorum.
Ben oyunu beğendim, birkac fotoğraf daha bırakıp konuyu noktalıyorum;
Oyun linkini de aşağıya bırakayım;

Save 40% on Satisfactory on Steam Satisfactory is a first-person open-world factory building game with a dash of exploration and combat. Play alone or with friends, explore an alien planet, create multi-story factories, and enter conveyor belt heaven!